Maybe I need other flags? - Hackintosh Sierra - Hackintosh Zone Jump to content
  • 1
jodumaje

Maybe I need other flags?

Question

Maybe I need other flags?

Hello! I installed a time ago the yosemite zone, and it was great, now I´m trying to install Sierra, I followed the flags from the tutorial in hackintosh-computer, but it stuck in this screen. (lost battery power)30iztia.jpg

Used flags: -v -x kcsuffix=amd Kernel=amd

If I don´t use -x, the screen stuck in "SMC: Succesfully initialized"

 

My system specs are: amd fx 8320, sabertooth 990fx 2.0 and nvidia gtx970

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 2

Thanks, it worked (except in the last moment of the installer, less than a minute it says: an error occurred while running scripts from the package OSInstall.postscript.pkg)

Then, I see in the Clover my Sierra HDD, but I can´t boot in, I tried the same flags for the installer and nothing.

In verbose mode, it only shows some asterisks and then restart

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

Okey I finally booted to the installer with these flags:

-v kcsuffix=amd Kernel=amd npci=0x3000 dart=0

The problem now is I can´t use keyboard/mouse in the installer (I tryed USBBusFix=Yes but nothing)

Edit myself: I did work the USB in the installer, the problem now is when i click in the language selection "continue", it crashes. I tryed to edit the config.plist with the Language en:0, but nothing.

263a9gk.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

I have the exact same problem with the OSInstall.postscript.pkg error.

I have tried:

  • Changing and removing Kexts
  • Installing on a different drive
  • Increasing partition space
  • Playing around with boot flags

and none of these have fixed the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

@Niresh Could you please explain the fix for OSInstall.postscript.pkg  error.  If I replace the kexts via transmac with USB fix ZIP the installer hangs at installer menu.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

@Niresh  please explain the fix for OSInstall.postscript.pkg , i got the smae problem about this.

thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting December 2017

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $32.14 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×