[Solved] Error Loading Kernel Cache (0xe) - Hackintosh Sierra - Hackintosh Zone [Solved] Error Loading Kernel Cache (0xe) Jump to content
Sign in to follow this  
DeconstructNL

[Solved] Error Loading Kernel Cache (0xe)

Recommended Posts

Error Loading Kernel Cache (0xe)

Hi there,

 

as soon as I try to boot the MacOS Sierra installer I get the error: Error Loading Kernel Cache (0xe). Booting without kernel caches still result in the exact same problem. I've been having this error for so long and I can't find the solution, please help! :headbang:

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have not listed your Hardware Specs which is required

did you use Clover?

to boot with Clover keep pressing number 6 while booting, let me know the results.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm sorry; my specs are as follows;

  • Motherboard: Gigabyte Z68x-UD4-B3 U1E UEFI bios.
  • CPU: Intel Core i7 2600k
  • GPU: Nvidia GTX 1070 FE
  • Ram: 32GB unspecified memory.

I boot with clover

Holding the button 6 leads to no result. See error at: 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The above issue can be fixed by deleting OsxAptioFix2Drv-64.efi from the clover folder, Keep me updated

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting May 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $53.73 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hello everyone,  I'm trying to install High Sierra (with AMD support) on my AMD 4500m Lenovo G505s laptop. When booting from Clover in EFI with i get some really fast screen log then the pc reboots. Now, i know there isn't a way you could help me without some info/logs, unless i'm missing a major malfunction known on these kind of laptops, so, do you know a way i could prevent it from rebooting in order to at least understand what is causing this problem? Do you think even trying to put OSX on this laptop is worth it? Thank you.
    • Hello, i am trying to install High Sierra on my ASUS X75VB but i am getting multiple errors with the ACPI.
      I believe it is CPU related?

      Mainboard: HM76 (X75VB SOCKET 0)
      CPU: Intel Core i5 3320m (Not the original CPU of this laptop!)
      GPU: Intel HD Graphics 4000 & NVIDIA 2GB Geforce 740M
      RAM: DDR3 8GB
      Storage: 120GB SSD (SATA-2)

      I have used the DSDT.aml & SSDT.aml from the following resource:
       https://github.com/xxx10101xxx/ThinkPad-X230-macOS/tree/master/i5-3320M

      My config.plst can be found here:
      https://drive.google.com/open?id=1lK7ixY8fAvtIJv8gY6Gf-RQvKJBVcFLm

      Thanks in advance!
    • im already download 10.12 and 10.13 . when im trying install 10.12 . all works fine , like resolution already 1920x1080 , sound , network all fine .. but when im trying install 10.13. resolution wont 1080 , already install nvidia web drivers , but hopeless..

      using Nvidia GT630 , btw .
    • I have Yosemite Zone working on Virtualbox fine.  After downloading High Sierra Zone there is only a dmg and no ISO.  I tried converting the dmg with hdiutil but it goes to 8GB and I get "no bootable media" in Virtualbox.  Has anyone been able to do this yet? 
  • Download Statistics

    • Files
      849
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,627

    Latest File
    By ka209

    116    0

×