Z77x udh5 BIOS settings - Hackintosh Sierra - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Karle

Z77x udh5 BIOS settings

Question

Karle    2
Z77x udh5 BIOS settings

 

You could tell me the setting of the bios and the options of sierra zone

z77x udh5, hd4000

 

Thanks and sorry for the inconvenience

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Niresh    2,345

If you want to solve a Problem, first you must have a problem without trying for yourself do not ask anything

try it first

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Karle    2

I've been trying it a thousand times, every time I make a mistake, I guess I do not fit the options well. Please help

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Niresh    2,345

Did you boot into the Installer? If not what are the issues you are facing, attach links to pictures of the issue

Did you install? After Installing are you facing kernel panics attach pictures

You haven't asked a proper question so i can't answer...

List your problems

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Karle    2

After trying to boot uefi, clover says

error allocating 0x1655 pages at 0x.... alloc type 2

error loading kernel cache (0x9)

Then start with darwin

in sierra select

chamaleon standar

intel graphics extension

smbios Mac book pro

fIxed chipeset kext

ahci 3rdparty data

nullcpuPM 

an them says

no bless setting for a primary boot program was found

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Niresh    2,345

Are you getting "no bless setting for a primary boot program was found" This error while installing or after?

You can solve 'error allocating 0x1655 pages at 0x.... alloc type 2' by Deleting OsxAptioFix2Drv-64.efi from the folder

/Volumes/HZ/EFI/CLOVER/drivers64UEFI

 

Source:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Karle    2

I deleted it and it still gives the same error. 

"no bless setting for a primary boot program was found" 

It's when I start without uefi (darwin)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Niresh    2,345

"no bless setting for a primary boot program was found" where do you exactly get this error, link a picture or HD video please

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $40.21 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • hi   ok I have been struggling with this for the past 2 weeks. I have installed and uninstalled Sierra more times than I can count and its been driving me potty .... have only cracked it today.  what you need to do is download create a vanilla usb stick with Sierra.  in order to do this I downloaded Yosemite.zone from the distroes  and created a usb stick.  the installed Yosemite once I was in Yosemite  ( the gfx work in this disto) I downloaded a copy of Sierra from the store..  you will have to search the net for the direct link.. I then created a bootable Sierra usb stick using unit beast, I selected legacy boot loader with no gfx injected. I then installed Sierra from this. once Sierra is installed boot from the usb and select your installed Sierra. iff all goes well you should have a working Sierra install with the gfx acceleration working.  I think the problem is with the type of Mac that Sierra thinks it is with everything working my system info is showing a iMac 27" 14.2 .  I have tried installing a boot loader on the main drive with no success so as a workaround you will have to use your usb stick. pics below of my system info  I hope this helped.  https://photos.app.goo.gl/PToVZOxq0UN9c5BR2 I also just noticed whilst I was trying to get thing working I copied a modified andradeonx4000.kext into the root drive of the Sierra stick. I don't know if this has had any effect on the install might be worth doing the same thing andy
    • Hello, I installed macOS High Sierra 10.13 on my Windows laptop. I installed them so I could dual boot them. It took me 2 day's to perfectionize the macOS because of the .kext files. All the Kext files went good except for graphic and Synaptics. If I install Synaptics, I can move the mouse but it zooms in and it gets stuck back into the corners. So I only installed Generic Touch Pad driver and that works fine. 

      Anyhow I thought everything was perfect until I opened Safari yesterday which came with glitches it stutters when scrolling. It's something like this https://www.youtube.com/results?search_query=graphic+glitches+hackintosh only worse. I searched a lot but I found nothing on AMD drivers for my laptop. I really like this macOS, and I want it to be perfect. Is that possible? Maybe with another macOS type/version? O'yeah, when I log in, the vertical lines appear as in the youtube video is that normal or is that because I don't have an graphic driver installed? I really hope on some positive answers, and I thank everyone for his time to read and react on this. Thank you
    • Hello.I am trying to install os x yosemite in my hp laptop but i cant get into the installer of os x yosemite. I already tried with this boot flags: /hp /hp 1 /haswell -v -x And the result is same, i stuck in a gray screen with the logo of apple. The specs of my hp laptop are: Intel(R) Celeron(R) CPU N3060 1,60 GHz up to 2,48 GHz (2 cores) 4GB RAM DDR3 Intel HD Graphics 500GB HDD (approximately) Does anyone know how to fix it? Thanks PD:sorry for my bad english, i talk spanish
    • Hello, I got macOS Sierra to work on my vostro 230 and I need to find drivers. I mostly just need graphics drivers (just integrated G41 graphics) and Broadcom Network drivers. > PLEASE DON'T GIVE ME AN EXPLANATION JUST GIVE ME DRIVERS. < CPU: Intel Core 2 Duo E7500 2.93 GHZ GPU: I could switch between a EVGA 610 or Intel G41 graphics. RAM: 4 GB DDR3 1333 MHZ. PSU: I don't know if this makes a difference but I got this Vostro when the PSU failed and I put a Optiplex 360 PSU in it.  
    • Hello,
      i successfully installed macOS Sierra version 10.12.3 on my laptop lenovo z500:
      intel core i5, 8 gb ram, 128 kingston ssd.
      but my problem no driver works except camera and usb.
      sound , wifi , eathernet and display drivers not working and i can't drive. please help, this my first time to install hackintosh and i can't do any thing
      thanks in advance.
  • Download Statistics

    • Files
      841
    • Comments
      2,129
    • Reviews
      2,532

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.