[Solved] EFI Mounting And Graphics - Hackintosh Sierra - Hackintosh Zone Jump to content
  • 1
stephen webster

[Solved] EFI Mounting And Graphics

Question

efi mounting and graphics

just installed sierra but im trying to mount the efi partition to do the nvidia web drivers fix, but using clover config app, it says there are no efi partitions? could there have been a problem with installation? the computer . seems to be running fine but i have to load the drivers using clover at every bootup. *edit* just checked and it appears ive set the hard drive as mbr. is that the problem possibly?

Device Name: WDC WD2500AAJS-00B4A0

  •   Media Name: WDC WD2500AAJS-00B4A0 Media
  •   Medium Type: Rotational
  •   Protocol: SATA
  •   Internal: Yes
  •   Partition Map Type: MBR (Master Boot Record)
  •   S.M.A.R.T. Status: Verified

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Niresh    2,334

MBR Partition Map doesn't have EFI Partition, GUID Partition Map have EFI Partition.

I assume that you have installed legacy Clover, If you want to edit Clover Config.plist then look into EFI folder in Main Volume.

Sometimes your volume might be hidden, Open Terminal, run this command to reveal EFI folder

open /EFI

@stephen webster Keep me posted

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Niresh    2,334

Locked? Ok there are two ways in which it could be locked, here is how you can resolve it

sudo -s
#Enter Password
chmod -R 777 /EFI
chflags -R nouchg /EFI

 @stephen webster Keep me posted

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Donation Goals

    Hosting

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $22.65 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.