Graphics Problem Nvidia GT740m & intel 4600 - Hackintosh Sierra - Hackintosh Zone Jump to content
Sign in to follow this  
klacam

Graphics Problem Nvidia GT740m & intel 4600

Recommended Posts

Graphics Problem Nvidia GT740m & intel 4600

First of all, congrats to the developers for the amazing job!

First time trying to install Hackintosh and it was almost as easy, as installing a linux distro, set BIOS to MBR and installed it. Everything seems to be running fine, although some hardware does not work, eg: touchpad, wireless. My problem though are the graphics, because I can see glitches on the screen, for example while hovering the mouse on the safari tabs, is there a solution for this problem?

 

I have a Toshiba Satellite L50-A-111 with the following specs:

CPU: Intel i7-4700mq

Graphics : Nvidia® GeForce™ GT 740M & Intel® HD Graphics 4600

Wireless: Qualcomm Atheros AR956x Wireless

Ethernet: Qualcomm Atheros AR8171/8175 PCI-E Gigabit EthernetSynaptics SMBus TouchPad

 

Once again,

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Well thanks guys for help or say no help any way i fix everything by installing  High sierra everything works including hdmi audio also. So admin/moderator can you close/move this post?
    • hello all, i wonder if somebody did sucssesfuly installed ati drivers on one of polaris gpu on 10.9 10.10. or 10.11 mac? i find yesterday on some russian forum that they did some bios mods on polaris gpus on siera and high siera but i dont understand process. also no luck for kext emulator on phenom 2 cpu for siera and high siera i got rx560 sapphire 2gb and i tryed install mac but on gpu it said 8mb and graphic is awfull. everithing else works exept spdif output for audio and gpu. i cannot install siera or high siera because of unsupported cpu sse4.1 or sse4.2 my specs are asus m5a97 r2 evo phenom II 955 black edition x4 @3.2 g stock ram 3x4gb ddr3 @ 1333 underclocked because of cpu limitations rx560 sapphire 2gb 60gb adata sp900 2x500 gb wd blue (1x 2.5" , 1x 3.5") all your comments are welcome thanks
    • guys please help me .....................im stucked at apple logo while installing im using hp laptop core i5 7200u 6gb ram amd radeon R5 M430
    • I have working audio, graphics and network on this 10.13  Now store has sent me "security update" which I believe is 10.13.3.  Has anyone done this via store? What do I need to do before I install it? I have issues loading EFI so have to always manually mount it (Clover configurator and EFI mounter both fail) but using terminal and command "open /efi" I am able to mount and make changes to my config.plist too.   
    • Hi guys, I try to install Mac OS X Yosemite on my computer, but... i get stuck at the logo (when i boot it) + i see a bar, who won't charge. Can you give me a solution?   Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2180  @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 2048MB RAM    User DPI Setting: Using System DPI  System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) Display Card name: NVIDIA GeForce 210  Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 210 DAC type: Integrated RAMDAC  
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    14    0

×