Loop of startup Hackintosh script - Hackintosh Sierra - Hackintosh Zone Jump to content
ferschtl

Loop of startup Hackintosh script

Recommended Posts

Loop of startup Hackintosh script

Hi all,

eventually I managed to do an installation of niresh distro Sierra hackintosh zone. After initial setup of my user, the hackintosh zone script starts telling me that it fixes permissions, updates system caches, etc. It also rebuilds the launch service database and adds hackintosh icons to the dock. At the end it finishes with "The installation was successful. Your Hackintosh is optimized now". After that the script restarts.

This leads to a blown up dock, because with each run the hackintosh icons are added to the dock with each run. Rebooting the machine does not change anything.

How can I stop this script? Has anybody encountered the same? What is the name of the script? What should I google for?

Cheers

Ferschtl

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll try to fix it in the next release, to resolve this issue

Run these commands in the terminal

sudo rm -rf /System/Library/LaunchAgents/Niresh12495.Volume.iRepairGUI.plist
sudo rm -rf /System/Library/LaunchDaemons/Niresh12495.Volume.iRepairCLI.plist

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, but if I try to delete one of these files, I get "Operation not permitted".

I can't find any way to disable SIP (which seems to be the cause for this message).  CMD + R does not let me enter the recovery mode. I don't have any bootloader showing up that would allow me to enter bootflags or anything.

I'm running on a Ubuntu 16.04 Host with Virtualbox 5.1.18.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

In order to access Installation environment under VirtualBox, you will need to enter the VirtualBox EFI BIOS by pressing F12 few times, at very early stage of guest VM boot up.

You will be greeted with an old school text mode BIOS interface, in which you should choose the Boot Manager option.

Inside, launch EFI Internal Shell to enter EFI commandline mode.

After getting the command prompt, switch to the FS2: drive:

2.0 Shell> FS2:
2.0 FS2:>

Of course, your drive number can be different, depending on the partition table structure you've chosen to have.

On the FS2: drive, in com.apple.recovery.boot directory, there is a EFI program inside the boot.efi file. We need to launch it.

2.0 FS2:\> cd com.apple.recovery.boot
2.0 FS2:\com.apple.recovery.boot\> boot.efi

Any errors that start with ERROR!!! can be safely ignored! :)

The Installation Environment should now start booting up, this can take several minutes to complete.

When it will load, you need to launch the terminal, from which you will be able to use the csrutil command:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting February 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!



    $48.99 of $120.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Files

  • Posts

    • Well thanks guys for help or say no help any way i fix everything by installing  High sierra everything works including hdmi audio also. So admin/moderator can you close/move this post?
    • hello all, i wonder if somebody did sucssesfuly installed ati drivers on one of polaris gpu on 10.9 10.10. or 10.11 mac? i find yesterday on some russian forum that they did some bios mods on polaris gpus on siera and high siera but i dont understand process. also no luck for kext emulator on phenom 2 cpu for siera and high siera i got rx560 sapphire 2gb and i tryed install mac but on gpu it said 8mb and graphic is awfull. everithing else works exept spdif output for audio and gpu. i cannot install siera or high siera because of unsupported cpu sse4.1 or sse4.2 my specs are asus m5a97 r2 evo phenom II 955 black edition x4 @3.2 g stock ram 3x4gb ddr3 @ 1333 underclocked because of cpu limitations rx560 sapphire 2gb 60gb adata sp900 2x500 gb wd blue (1x 2.5" , 1x 3.5") all your comments are welcome thanks
    • guys please help me .....................im stucked at apple logo while installing im using hp laptop core i5 7200u 6gb ram amd radeon R5 M430
    • I have working audio, graphics and network on this 10.13  Now store has sent me "security update" which I believe is 10.13.3.  Has anyone done this via store? What do I need to do before I install it? I have issues loading EFI so have to always manually mount it (Clover configurator and EFI mounter both fail) but using terminal and command "open /efi" I am able to mount and make changes to my config.plist too.   
    • Hi guys, I try to install Mac OS X Yosemite on my computer, but... i get stuck at the logo (when i boot it) + i see a bar, who won't charge. Can you give me a solution?   Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual  CPU  E2180  @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz Memory: 2048MB RAM    User DPI Setting: Using System DPI  System DPI Setting: 96 DPI (100 percent) Display Card name: NVIDIA GeForce 210  Manufacturer: NVIDIA Chip type: GeForce 210 DAC type: Integrated RAMDAC  
  • Download Statistics

    • Files
      848
    • Comments
      2,137
    • Reviews
      2,570

    Latest File
    By Vale1831

    14    0

×