Problems after installing Sierra - macOS Sierra Zone - Hackintosh Zone Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Marbella

Problems after installing Sierra

Question

Marbella    0

Problems after installing Sierra

Hello !

I've installed Mac on my PC by following this Tutorial : https://www.hackintosh.computer/868/hackintosh-sierra-zone-aka-niresh-sierra-guide/

I completly reformated my Drive just to install ONLY Mac.

My specs :

Intel Core I5-4430 

R9 280x


But i have a few problems :

1) I can't boot mac without the USB drive. If i doesn't insert the USB Drive with Sierra image on it,it redirect me to my BIOS where i can see "Mac OS" at bootable device but i can't select it.

So i followed some tips on internet,i've installed MultiBeast,tried to reinstall Clover in UEFI & Install FakeSMC but nothing works.

Another details is when i was in the setup and i clicked "customize" if i would choose something else then Clover it would check the "Don't install bootloader" box and the other bootloader box,but i restarted the setup and i leaved it on default.

2) HWMonitor doesn't run,i looked in MultiBeast and FakeSMC had an plugin about it,i installed it in MultiBeast but it's still the same.

3) I have an AMD Graphic Card,where i could get the drivers of it ? I'm not really specialized in hardware,but without driver won't my system be slow/my cg unregornized ? By the way i have the "NVIDIA Web Installer" in my Applications folder.

4) It's maybe me,but mac seems to be a bit slow,like when i change window it slow,does it a common issue ?

Thanks in advance !

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×