Gustaf42TF - Hackintosh Zone Jump to content

Gustaf42TF

Members
  • Content count

    7
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gustaf42TF

  • Rank
    Newbie
  1. Sierra Zone Freezing While Loading

    Was going to suggest that. But congrats on solving it on your own!
  2. Sierra Zone Freezing While Loading

    There is no screenshot bro
  3. Error Loading kernel cache (0x9)

    I tried to remove it, Still get the same error message. I managed to pass by the error by deselecting some boot flags. But now i'm stuck at this insteed. Any ideas? Please help.
  4. Error Loading kernel cache (0x9)

    Thank you, i will try that. I'll come back with an update
  5. Error Loading kernel cache (0x9) Hello! I have some problem with my High Sierra Beta installation. I can boot from the USB to come to the loader, but when i try to install i get this error msg: I have no idea what to do, please help. My specs are: CPU: AMD FX-9370 Motherboard: ASUS Sabertooth 990FX R2.0 RAM: 16GB GPU: MSI RADEON R9 380 Gaming 4G
  6. Successfull installation with mayor problems

    Yeah, here it is: https://i.imgur.com/StrUipS.jpg It's on Swedish though. Hope it doesnt matter.
  7. Hey! I just successfully installed the OS X Maverick 10.9.0 on my PC. With the speccs: AMD FX-4100 (even OC to 4.2Ghz) Gigabyte GA-970A-UD3, socket-AM3+ XFX Radeon HD 6950 1GB Dualfan 8GB 1333mhz RAM The only bootflag i used when i installed was: "amdfx -v" It works fine, but when i try to load the OS without the bootflag "-x" it wont work. It will come to a point where it's just a gray screen. Also when i'm booted up fine with "-x" some of the windows are "flickering" for example, when i start safari it "flickers" and when i move around the window it also "flickers" and the "adress bar" is kinda like "blinking". I tried to do the same with "System preferences" but it didn't flicker at all, even if i moved it around. (EDIT) Also when i go to youtube in safari, it flickers as hell and i can't watch any videos. Because it only stands that there were some problem. I kinda try to get a good snapshot of it. I've attached the picture. Please, help me! Best Regards Gustaf
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.