Hard Rain - Hackintosh Zone Jump to content

Hard Rain

Members
  • Content count

    3
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Hard Rain last won the day on March 10 2015

Hard Rain had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Hard Rain

  • Rank
    Newbie
  1. AMD Radeon HD 6370 Kext For Yosemite needed...

    come on guys... no clue at all, this can't be... show me some help here friends
  2. I did use a kext pack for enabling QE on Mavericks, and it did work fine.. But now this same kext pack are not working on Yosemite... My AMD card ID is: 0x68E41002
  3. I managed to setup Yosemite-Zone on my Asus K52JT Laptop. My Specs: Intel i7 processor, 6GB Ram, Atheros wifi, Intel HD Audio.. everything is going just fine with Yosemite but my ATI Radeon HD 6370M 1GB vga card.. I got my LCD EDID right, and my vga ram is noticed.. but no Full QI... Any ideas By the way, I used some modified kexts which I used for enabling QI on niresh_mavericks, these kexts worked fine for Mavericks but not for Yosemite... the modified kexts are: AMD5000Controller.kext / AMD6000Controller.kext / AMDFramebuffer.kext / AMDRadeonAccelerator.kext / AMDRadeonVADriver.bundle / AMDRadeonX3000GLDriver.bundle / AMDSupport.kext / ATY_Init.kext and as you notice AMDRadeonX3000.kext is not included, as every time I try to have it installed in S/L/E.. I get vga card panic when I reboot.... of course it seems that AMDRadeonX3000.kext needs to be modified for Yosemite... or there might be away around it... well, waiting for responses..
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.