Alcatraz_2000 - Hackintosh Zone Jump to content

Alcatraz_2000

Members
  • Content count

    24
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Alcatraz_2000 last won the day on January 13 2016

Alcatraz_2000 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Alcatraz_2000

  • Rank
    Member
  • Birthday December 14

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

748 profile views
  1. Azurewave aw-nb037h Yosemite

    I went here https://www.bios-mods.com, I created a new account and asked them for a modified bios without the Whitelist for my lenovo, they answered immediately. It's free of charge. Than I patched my bios (it's very easy and I found the instructions in that site) and then I bought the new network card and used those kext... Alcatraz_2000
  2. hard disk not showing up in yosemite installation

    Make you sure you've settled ACHI mode on your BIOS That's the way I solved the issue... Good luck
  3. hard disk not showing up in yosemite installation

    Try to boot with your hard disk installer, and then select your computer internal drive
  4. hard disk not showing up in yosemite installation

    Be patient!! anyway, it happened also to me. I can't remember well how I did, but I think that there's a issue in your bios configuration. Check it and let me know... Good luck, Alcatraz_2000
  5. Niresh-Mackericks wont boot

    So you can't use a Mac to make your installation USB... Do you know if your Dell Inspiron 1011 is the same thing as the Inspiron v10??
  6. Niresh-Mackericks wont boot

    Which netbook is it??
  7. Is my laptop is compatible for Hackintosh yosemite Zone?

    Hi, I don't know about your graphics card, but I've got your same cpu and it runs Yosemite smoothly... Good luck, Alcatraz
  8. Niresh-Mackericks wont boot

    Can you please post your specs??
  9. Yosemite to install on Lenovo z470

    I don't know about the Audio, but I know that a wi-fi problem on a Lenovo Pc it's a very bad thing. I have a Lenovo Ideapad s510p and when I installed Yosemite on it my wi-fi card did not work and there were no kext for it anywhere, it were not compatible. If this happens also to you It's a very big problem, because lenovo put a block in the Bios that impedes to change it (this block is called Whitelist), I spent weeks trying to understand what did I have to do. All what you have to do is go here https://www.bios-mods.com create a new account and ask them for a modified bios without the Whitelist for your lenovo, they will answer immediately. It's free of charge. Then patch your bios ( is very easy and you'll find the instructions in that site) and now you can buy a new network card. I bought the Azurewave NB037H on eBay (15 euros), and with the kext that I've attached here it will work (Idk if the Bluetooth works, I used only the AirPortAtheros40.kext , just try)... Be careful to buy a your laptop compatible card. There are several on Ebay... Good luck Alcatraz P.s. I know my English can be incorrect, I'm sorry about it... AirPortAtheros40.kext.zip IOath3kfrmwr.kext.zip IOBluetoothFamily.kext.zip
  10. Intel HD 4400 and Haswell

    Have you got only 1 graphic card??? Are you absolutely sure about this??? Which one/ones have you got?? Let me know, by Alcatraz
  11. How to install Yosemite or El-capitan on lenovo S410p

    Hi, I've got a Lenovo ideapad s510p. Mine has got an haswell CPU, exactly like your pc. Well, I tried and tried lots of times booting the Hackintosh Zone USB distro, but nothing. All your problems are because of the Haswell CPU I made the Yosemite 10.10.1 by Hackintosh Zone DVD (It's very important to burn the iso file on a DVD, USB doen't work with haswell cpus) with the iso file you'll find in hackintosh zone site (you must buy a DVD DL), I booted with the /haswell flag and it worked!!!! (Possibly you need to press F8 or Fn+F8 and then write the flag) Be careful, you first MUST DISABLE THE DEDICATED GRAPHICS CARD, because it doesn't work (You must go to the BIOS and select Graphics Mode - UMA Only). In the BIOS select OS Optimized default-- Other OS Install it DISABLING THE INTEL VIRTUALIZATION TECHNOLOGY. Possibly your INTEL HD 4400 will not work immediately, just shutdown and turn on the pc several times. Idk wich network card you have, but mine did not work and there were no kext for it anywhere, it were not compatible. If this happens also to you It's a very big problem, because lenovo put a block in the Bios that impede to change it (this block is called Whitelist), I spent weeks trying to understand what did I have to do. All what you have to do is go here https://www.bios-mods.com create a new account and ask them for a modified bios without the Whitelist for your lenovo, they will answer immediately. It's free of charge. Than you must patch your bios ( is very easy and you'll find the instructions in that site) and then you can buy a new network card. I bought the Azurewave NB037H on eBay (15 euros), and with the kext that I've attached here it will work (Idk if the Bluetooth works, just try)... Now I've got my hackintosh perfectly working. If you have any problems ask me, I'm not an expert but I'll try to help you. Let me know... P.S. I'm so sorry for my incorrect English, excuse me.... AirPortAtheros40.kext.zip IOath3kfrmwr.kext.zip IOBluetoothFamily.kext.zip
  12. cant find the right boot flag for my pc

    Hi, Use this: /haswell Let me know and if you have any doubts, just ask, I'll try to answer... Good Luck P.s. About your graphics cards: Possibly the dedicated card will not work, you must inactivate (Idk if this word exists) from the BIOS. Just go in advanced-- Graphics mode-- UMA Only. If your dedicated graphic card will not work, you have to inactivate the Intel Virtualization Technology.
  13. trying install yosemite on a laptop HP.

    Hi, I got your same problem All what I did is burn a DVD-DL of the hackintosh .iso file and boot with /haswell Now I've got my hackintosh working smoothly! If you have any doubts, ask me! I'll try to answer... Good luck! P.s. About your graphics cards: Possibly the dedicated card will not work, you must inactivate (Idk if this word exists) from the BIOS. Just go in advanced-- Graphics mode-- UMA Only. If your dedicated graphic card will not work, you have to inactivate the Intel Virtualization Technology.
×