jcarbonexc - Hackintosh Zone Jump to content

jcarbonexc

Members
  • Content count

    7
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jcarbonexc

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. graphics issue intel 4000

    I'll start with that I have an Intel i5, 12gb ram, he envy 17ts laptop, with Intel 4000 HD, and nvidia 740m but I know my nvidia is incompatible ​The bar in the top of windows don't show up. The graphics are incredibly unresponsive and slow very jittery I haven't really tried anything so any help would be nice
  2. Post Installation Issues

    Yes sadly it doesn't work
  3. CLover wont start

    Same issue here. I also get USB issues about ownership
  4. Post Installation Issues

    Without ethernet, WiFi, or USB, how can I get multibeast on it?
  5. Yosemite post install USB issues and other problems

    How did you fix the issues?
  6. Post Installation Issues

    I'm having same issues how did you fix it?
  7. I'll start with that I have an Intel i5, 12gb ram, he envy 17ts laptop, with Intel 4000 HD, and nvidia 740m but I know my nvidia is incompatible I had mavericks installed perfectly I used a USB WiFi and multibeast to get ethernet working. After a clean install of yosemite nothing boots unless I use the USB and the attached picture is the only way I can boot into osx I've tried every bootloader in the installation each produce this result. I'm stuck in 32 bit with awful screen tearing, my USB mouse works however I think it's because they are 3.0 that my USB drive and external won't even be seen on it. I get genereicusbhci.kext errors in -v and I can't use multibeast or install any fixes because I have no ethernet or USB ports working. I've tried usbbusfix and kext-dev to fix it. Nothing works
×