martin_gall - Hackintosh Zone Jump to content

martin_gall

Members
  • Content count

    4
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About martin_gall

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

377 profile views
  1. Hi, The Yosemite distro works like a charm, but there is one problem : the built-in firewire port (Texas Instruments TSB43AB22A IEEE-1394a-2000 Controller) doesn't want to work with my external Audio card is no recognized... Is there a way to activate this port, or do I connect an external PCI/PCIe 1394 card ? I noted in the 'System Parameters' a second Ethernet port recognized as "Firewire port"... Perhaps it can explain a part of the issue ? Thanks in advance. Editing of 11-29-2014 : Sorry for the confusing ! Well, the problem finally came from the sound card itself !!! I'd tested with an old M-Audio Firewire Audiophile, and the hardware was recognized! So I decided to reconnect the 1814 card, but on its second 1394 port, and miracle, it works like a charm !!! M-Audio have not update all their drivers yet, so the appli doesn't work on Yosemite (in the PrefPane panel), but this is another problem that does not concern this forum here ! So, I can say today that all is perfect with the distro on the P5B Deluxe mobo ! Bravo and thank you again for your availability!
  2. Yessss ! That's it ! Now the boot is ok. Thank you very much ! An other issue (concerning the built-in firewire port) I didn't see... but I've opened a new topic for that. Thanks again, your the best, man !
  3. Hi, After some weeks with no success on my Asus P5B Deluxe mobo, the Niresh distro install was a real success and saved my life !!! Thank you so ! The only issue (at this time) is I can't boot without these flag argues : -f -v If I start without flags, the booting process stops at these lines : "USBF: 1.350 EHCI controller unable to take control from BIOS USBF: 1.351 AppleUSBEHCI : : unable to obtain ownership: 0xe00002be USBF: 1.351 AppleUSBEHCI : :UIMInitialize - Error occured (0xe00002be)" Well, do you think I can try some modif to resolve this problem ?.. After some hours of research and tests : no way ! Thanks for all for any suggestion.
  4. USBMSC

    Hi ! Try these boot flags : -f -v
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.