tbillings - Hackintosh Zone Jump to content

tbillings

Members
  • Content count

    8
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

tbillings last won the day on April 15 2015

tbillings had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About tbillings

  • Rank
    Newbie
  1. Unable to remove NullCPUPowerManagement

    is it in your S/L/E folder?
  2. Stuck on loading screen

    boot with -v and post a pic of where it hangs. Also your PC specifications/configurations helps.
  3. Help to install niresh yosemite

    Use clover to boot niresh installer? Why? Chameleon is included on the installer. Works well with the right boot flags. What kind of system do you have as far as processor, graphics and model of your PC go?
  4. Help! New to Hackintosh - OS X won't start.

    Try these boot flags on top of what you may already have: ahcidisk=1 debug=8
  5. Unable to remove NullCPUPowerManagement

    I had the same issue when editing the info.plist file in fakesmc.kext in s/l/e to match the smbios I was using. I could save and rebuild caches, but it wouldn't register changes on reboot. I even deleted all fakesmc.kext files on my HDD and it would still get loaded. So I moved the edited fakesmc to the kexts folder in clover (I use clover.) I solved my issue by formatting the HDD and reinstalling Yosemite without FakeSMC. Now my edited fakesmc is loaded from the kexts folder by clover. Or not loaded if I choose to delete it. Long story short (unless someone tells you different) you may have to reinstall Yosemite without NullCPUPowerManagement.
  6. Unable to boot into Yosemite after successful install

    Hi Tom; My name is Tom as well. What are the chances? lol. If you used /amd to boot the installer, then you do not need the kernel boot flag to boot Yosemite when finished. I have amd fx 8350. my boot flags for the installer were: /amd GraphicsEnabler=No npci=0x3000 cpus=1 -f -v Once installed my boot flags for Yosemite installation (and I use clover) ahcidisk=1 debug=8 dmar=0 -force64 GraphicsInjector=No npci=0x3000 -v I have 2 EVGA GTX 660s thus the GraphicsInjector=No, which is the same as GraphicsEnabler=No in chameleon. You may or may not need it depending on your graphics card. And you probably won't need the -force64. I have it for fun. I had Windows 8.1 installed first, made hfs partition and installed yosemite on that. Used Bootdiskutility to install clover to usb. (Edit: I have both Windows 8.1 and Yosemite on same HDD) And then copy the clover files and folders from that to the EFI partition on my Windows drive. Gives me the option to select Windows or Yosemite. Works well for me. Note: When you use the flag amd64 OS X defaults to looking for the kernel in /System/Library/Kernels/ When you add a slash in front (/amd64) it will look for it in the root of the installer/installation
  7. ahcidisk=1 debug=8 works for me. I had a screen with a circle and a slash in the middle while Still waiting for root device. I saw that chameleon on the Yosemite Zone installer had these flags by default. fixed that issue for me
  8. updates

    Successful install with Yosemite Zone 10.10.1 with AMD FX 8350 Nvidia GTX 660. But when updating to 10.10.2 using either delta or combo update with or without a 10.10.2 version of AMD kernel, causes a bunch of kexts to refuse to load due to another version already loaded. Solved this by copying original kexts from backup of 10.10.1 over and using original AMD kernel for 10.10.1
×