pablowerty100

Members
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Community Reputation

1 Neutral

About pablowerty100

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

582 profile views
  1. Full update 10.10.3 from appstore i have put how i did it
  2. I am going to revise all of it... also i am thinking of creating some AMD Hackintosh Blog/Forum but there will not be enought people
  3. @LordSith What HDD/SDD do you have what system inside and have you change to ahci
  4. Hi i am here another time I am going to try Niresh Distro 10.10.1 and will make new post might change instructions....
  5. The partition to boot windows is Reserved for System Umm you need to copy kernel in System/Library/Kernels and rename it to kernel... In first page it is explained
  6. New kernel amazing extremely fast and support old AMD: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=156594 Use x86_x64 with out H
  7. Have you formated in Mac OSX Journaled Extended Umm there is inside utility a log program so can you provide it See this video:
  8. I never intalled it on vm ware emulated allways in HDD or SSD search google for this error maybe is a error of vm ware
  9. Update to 10.10.1 really good but need tutorials i will modifficated post
  10. Yes depends for dual booting you need 1st partition to by OSX and just it and them it will by dualboot if not only boots windows or linux
  11. Umm i have same error for my it just ther i suppose that removing Bluetooth kext in System/Library/Extensions will fixed it but not sure of this...
  12. In a few hours i will updated the guide to 10.10.1 yosemite installation
  13. <key>Graphics Mode</key> <string>1024x768x32</string> Put your resolution or just delete it or try GraphicsEnabler=Yes
  14. Updating new guide soon will all for SSE3 processor fixed new kernels with better performance
  15. Puff niresh is a disaster things are corrupted i will post later guide for my not working graphics but boot loader working perfectly