Connor Wood - Hackintosh Zone Jump to content

Connor Wood

Members
  • Content count

    4
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Connor Wood

  • Rank
    Newbie
  1. I did the Kernel copy successfully and the kernel loads in Chameleon but now im stuck at Debugger not configured hanging on a Black screen and other text about boot=0 .. Help
  2. I really need help with Yosemite Zone. I have a brand new laptop, and here are my problems. - when I install and it is successful and I boot from my drive the apple logo shows up and then it reboots. I think this is due to haswell and I know that there's a kernel thing you can do in terminal but I'm not sure what to substitute what for what. I'm obviously doing it wrong. -why does my flash drive need to be plugged in to boot my drive? If the flash drive is not plugged in, it doesn't run. And my pc says "insert boot media" Laptop Specs Intel i7 4510U nVidia GeForce 840M 8GB of RAM 1TB hard drive Any help much appreciated !!!!!!!!
  3. Instant Reboot PLEASE HELP

    I tried the kernel trick thing but nothing arises from it. I need step by step on what i should do! PLEASE HELP I need this to run!! Specs ASUS Q551LN Release Date - October of 2014 Graphics: nVidia GeForce 840M Processor: Intel i7 - 4510U RAM: 8008MB of ram HDD: 1TB Please tell me what I need to do step by step to fix this.
  4. Instant Reboot PLEASE HELP

    I tried the kernel trick thing but nothing arises from it. I need step by step on what i should do! PLEASE HELP I need this to run!! Specs ASUS Q551LN Release Date - October of 2014 Graphics: nVidia GeForce 840M Processor: Intel i7 - 4510U RAM: 8008MB of ram HDD: 1TB Please tell me what I need to do step by step to fix this. <3 much appreciated !!!!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.