Lucas_Kane1 - Hackintosh Zone Jump to content

Lucas_Kane1

Members
  • Content count

    7
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lucas_Kane1

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. graphics problem has been detected

    Great news! I hope to see a new release soon by Niresh (probably that SSSE3 error is due to the kernel still not optimized, i just hope that is not a forced consequence of removing the error "Graphics problem has been detected")
  2. HDMI Audio [ALC887]

    Hi all. After some weeks on Mavericks i'm now wondering if i can enable HDMI Audio (nVidia GTX 660 to DELL S2340L) without messing up everything. I've found this setting: I think it's the right settings but before doing anything dumb i want to ask some opinion. Maybe someone have already experienced that and managed to fix this. Thanks
  3. graphics problem has been detected

    Thanks for the feedback man.
  4. graphics problem has been detected

    It seems it has been fixed in the new release https://www.hackintosh.zone/file/810-nireshs-yosemite-with-amd-intel-iso-usb/ I didn't tried it yet 'cause i installed Mavericks and it's running good so far. Probably i'll give it a check somewhen.
  5. Poor graphic performance - GTX660

    Solved reinstalling
  6. I successfully managed to install Mavericks (10.9.0). Audio and network are working but.. i have some problems with graphics performance. As read here i downloaded and installed those kexts, repaired permission and reboot with -F -f -v GraphicsEnabler=No Got stuck several times until i successfully booted with these flags: -v npci=0x3000 USBBusFix=Yes GraphicsEnabler=No Unfortunately this didn't change anything. Audio and network are still working and graphics issues are stil there. Example: when i move/scale Finder its flashy. | when i open LaunchPad i see icons appearing one by one Do you have any idea? Complete spec: ASUS M5A97 R2.0 AMD FX8320e ASUS GTX660 8GB 1600mhz SSD840 - 120GB
  7. graphics problem has been detected

    Can i join the team? "A graphics problem has been detected" here too Spec: AMD FX8320e + ASUS GTX 660 Installation needed only npci=0x3000 Creating account without any problem. It seems like the screen is updated every 5seconds while mouse cursor don't have any lag : weird... P.S.: Installing Mavericks instead, would fix the situation? Or i would have the same problem over there too?
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.