shootdarkkk - Hackintosh Zone Jump to content

shootdarkkk

Members
  • Content count

    3
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About shootdarkkk

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hello, I bought a new hard drive yesterday because I want OS X Yosemite on my PC, to work with xCode. So, everything is good, Install start, and after around 15 minutes, the Installer stop, and show me a message "Error while updating system extension information" (Something like that). When I open Log Window, I see a message, with these words : "Kextcache 73 Error"... I've tried to find a solution, with Google, or by modify args boot before launch installation, but nothing work. PC Spec : -AMD FX-9370 (8 Cores/4.4Ghz) -16 Gb RAM (Corsair, 1600Mhz) -Asus GTX 680 (4Gb) -Harddrive :SEAGATE BARRACUDA 1TB SATA 3.5IN 7200RPM 64MB 6GB/S -MotherBoard : Gigabyte GA-990FXA-UD3 Installer is in a USB Key (8Gb), with TransMac for transfert the DMG file. I saw there is maybe problem if we put the USB key on a USB 3.0 Port, so I put him to a USB 2.0. My Boot Args : "/amd npci=0x2000 npci=0x3000 UseKernelCache=No GraphicsEnabler=Yes USBBusFix=Yes cpus=1 PCIRootUID=2 -x -v -f" Thanks for future help, Shootdark.
  2. Hey ! a week ago, I installed a Hackintosh on Virtual Box (It was very difficult, my PC didn't want him). But, after a lot of try and try and try, it's was a success. Now, I have a last problem who a lot of people seems to have the same : Graphic Card, and VRAM. So, I think you know the problem, 3Mb VRAM in small resolution, 5/7 Mb in 1080p.. I know it's because my graphic card isn't detect/use. I tried many solutions all around the web, from russian to english site, lot's of kexts, drivers, args boot, multibeast... and if i'm here today, it's because, this isn't successful. This is my config : GIGABYTE GA-990XA-UD3 AMD FX-9370 4.4Ghz 16Go DDR3 G.Skill ASUS GTX 680 4GB ASUS GTX 660Ti 1GB And this is my boot file : <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>No</string> <key>IGPEnabler</key> <string>Yes</string> <key>Kernel Flags</key> <string>kext-dev-mode=1</string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> <key>Timeout</key> <string>2</string> <key>GenerateCStates</key> <string>Yes</string> <key>GeneratePStates</key> <string>Yes</string> <key>UseKernelCache</key> <string>Yes</string> </dict> </plist> Thanks for future help ! Shootdark.
  3. Geforce 750 Ti driver - Palit passive one

    Hey ! I tried many solutions but I didn't find it. So, could you make a quick tutorial for this ? Beacause it's very frustrating to seek and found nothing. Thanks
×