alexandrionel - Hackintosh Zone Jump to content

alexandrionel

Members
  • Content count

    2
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About alexandrionel

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. I just finished installing HZ Sierra 10.12.3. I have MSI Z68A-GD65 motherboards, I5 2500 CPU and Sapphire Radeon RX560 Pulse 2GB GPU. I am not getting any GPU acceleration. My GPU id is 0x67ff. At the about my system it says I have a 6MB GPU, my youtube videos are flickering and have low frame rate. I tried the following: 1. - using clover configurator, under Graphics I checked INJECT EDID and added vendor id 1002, product id 67FF, dual link 1, checked LOAD BIOS, checked patch VBIOS, checked inject ATI - using clover configurator under Devices for ATI I wrote 0x67ff1002. I tried rebooting, no changes. 2. I also tried installing in the EF/CLOVER/kexts/other Lilu and Whatevergreen but refused to start, it entered a boot loop. I started in safe mode and deleted the kexts. 3. I tried direct update to 10.12.6 downloaded from apple website combo update 10.12.6 but then I got a black screen. I deleted everything and reinstalled again. What should I try next? Thank you.
  2. Hello, I am new, sorry for any mistakes. I downloaded and installed Hackintosh 10.9 from here about a month ago. Haven't used it since. Today I booted it again and it works fine, but if I want to do something that asks me the administrator password, I cannot do it, because I forgot the password. I am using a wireless keyboard and mouse if it is important. I tried pressing cmd+s or cmd+r but it doesn't work. I have an Apple ID created but it doesn't let me recover the password using the Apple ID. I noticed in the configuration system that the option "recover password usinng Apple ID" is not checked. Please help me to reset the password. What other information do you need from me? Thank you,
×