larfemoon - Hackintosh Zone Jump to content

larfemoon

Members
  • Content count

    2
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About larfemoon

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hello, I have a strange problem with my configuration. The system only starts and works very well in verbose mode. If I ever remove "-v" boot arg from the Chameleon plist I get a Kernel Panic panic(cpu 2 caller ... ) Kernel trap at .... My Configuration Motherboard : Gigabyte Z97-D3H CPU : Intel Core i3 Haswell Bluetooth Dongle : BELKIN recognized out of the box Graphic Card: Nvidia GT610 Gigabyte recognized with QE/CI even without GraphicsEnabler=Yes USB Card reader Storage: SSD Kingston V3 and Hard drive 500GB SATA partionned GUID Wireless: PCIExpress TP-LINK TL-WDN4800 recognized out of the box org.chameleon.boot.plit <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>Graphics Mode</key> <string>1024x768x32</string> <key>Kernel Flags</key> <string>-no-zp -v</string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> <key>Theme</key> <string>Choose_Your_OS</string> <key>Timeout</key> <string>3</string> </dict> </plist>Thanks if you've got any clue about solving this little problem
  2. Hello I had no problem to install with Gigabyte Z97-D3H that is certainly not so different: Try adding -v and -no-zp as boot arg. I couldn't manage to make the integrated work with QE/CI and I had to buy a Nvidia graphic card.
×