JeanDock - Hackintosh Zone Jump to content

JeanDock

Members
  • Content count

    6
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JeanDock

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

744 profile views
  1. Hi people. I have a Packard Bell Imedia s3720 it has a rtl8211 ethernet chip (nForce630) found some VIA chips it has a Geforce 7100 gpu onboard (not using) c2d e5300 cpu Installed Mavericks 10.9.0 Now my lan freezes without cpus=1 boot flag Does that mean i only run on 1 cpu ? and if so how can i fix this so i can use the both cores. Have tried several things "ethernet built in = Yes" -legacy, Different kexts seem to need the same boot flag. Thanks in advance.
  2. Nforce network 1.0

    Packard Bell imedia s3720 + Maverick CPU = Intel E5300 c2d GPU = Radeon HD 4350 ( not working soon to be replaced with nVidia FX 1800 ) Lan = nForce 630 ( Chip is rtl8211 ) ( Oddly is also has an VIA chip on mobo ) Install nvenet.kext and nForceLAN_0.64.6 manually in s/l/e and in IONetworkFamily.kext/Plugins Repair all permissions with Kext Wizzard . Took me freaking 5 days to figure out. Thanks For hosting and thanks for creating this Kext and of coarse Thanks Niresh for making OSx Possible n pc's
  3. os x mail Blocked ?

    Hi, i Run 10.8.5 on an acer extensa 5220, it was upgraded from niresh 10.8.2 Which ran a little buggy. But with the update to 10.8.5 it's as stable as a mac. it's just slow. After the update i could not send any thing trough Os x Mail. I installed accounts with specific details etc etc, but when i install thunderbird it works. it sends and receives email . when i use the same account details ( server name and ports all that stuff ) it still wouldn't work on Os x mail. The mail works on my iPhone but after the update just not on my Hac Any idea's what this could be ore to be fixed ? Thanks in advanced.
  4. Acer Extensa 5220 Works !

    in the mean time it has bin updated to 10.8.5 with a combo update. battery work. although it was a farely new battery. within a week ore so it got from " Needs maintenance " To Replace Soon . maybe some calibration is in order.
  5. Voodoo Battery

    Works (Y) Acer Extensa 5220 -> ML 10.8.2 Had to start with GraphicsEnablers=No again
  6. Hi ! Not sure to putt it here but there is a question to the end. I can proudly say , that with help of most of the information in here. I am now typing from an Acer Extensa 5220 running Niresh 10.8.2 I was playing around with Hazard 10.6.2 , cause i figured it's an older laptop. Then i came across an old dvd having this rom. just before i was through and to install win7 back on it. So ! what does work and how did i install it. installed it with intel X3100 graphics kexts and voodoo hda 2.8.3 sound kext And cmos reset fix. After the install it runs great. after installing MS office 2011 and google Chrome. it had a glitch with the video . but that was fixed with a boot flag GraphicsEnabler=No with the boot using multi beast. Now the only thing that irritates me is that battery indicator with an X . Tried a few kexts. like rehabman and a few. but they don't seem to fix it. Anyway it works. Thanks !! Little update; Voodoo battery status now works . It's a single core and has 2GB ram. So it aint super fast. The launch pad takes a while to launch and the desktop something is slow. Itunes is upgraded to v12. So now i can sync my iphone. Ms Office Works. Sound works but the jack plugs dont. the internal mic works to. Most everything for a homework computer works. Lion might have bin a tick faster. i might try that in the future but for it works. Thanks a bunch
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.