Blarghith

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Blarghith

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Hi, I'm back. I successfully installed Yosemite on my desktop, just to prove I could. However, the Internet isn't working, and I figure I need Multibeast for that. Well, here's my problem...I couldn't put Multibeast on a flash drive beforehand. Am I screwed? Computer Specs are- Standard HP desktop computer from around 2012/2013.
  2. (Copying and pasting from my post on Reddit) Alright, although my last post did not get any responses, I managed to do some digging into the various Hackintosh forums and managed to get my system booted with the bootflags "/hp -v -x" and can get to the install screen. However I am unable to proceed any further, as the mouse is incredibly glitchy and jumps all over the place. How can I fix this? Installing on a Dell Inspirion Intel computer, by the way.
  3. Hi guys, I have a Dell Inspiron with Vista that I'm trying to make into a Hackintosh. Long story short, I made a USB drive, and inserted it this morning, booted it, and everything went fine. However, when it got to the setup screen, the mouse was glitchy and I was only able to select the language option before it froze. I restarted it, of course. Now, every time I try booting, it gets stuck on the Hackintosh loading screen and the bar progresses no further. I have tried a few boot flags with various amounts of some success, but nothing major. Help? Thanks!