StrikerASD - Hackintosh Zone Jump to content

StrikerASD

Members
  • Content count

    3
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About StrikerASD

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. I Was having the exact problem on my specs: MSI 970A-G46 AMD970A s.AM3. AMD FX 6300 4 GB RAM 1600 MHZ Kingston Samsung Spinpoint F3 500 GB (i think) Sapphire Radeon 6670 2 GB I didn't know what to do, so i've installed Mavericks 10.9, but i didn't upgraded it yet BUT, now everything is working just like it supposed to. Maybe Your card just like mine is not supported, or we need to change something in order to work. For example you need to add kernel flag AtiConfig = Zonalis... Check this site: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page It has compatibility table for every os x system, maybe you can found your answer here. Check this out, maybe this will work: http://www.insanelymac.com/forum/topic/282687-radeon-hd-6770-full-qeci-mlmavericksyosemite/ Go down to Update - 03.28.2014 Maybe this: https://www.hackintosh.zone/file/213-macpois0n-mavericks/ will help you as well
  2. AMD yosemite update 10.10.2

    CPU > AMD FX 6300 Graphic Card > Sapphire Radeon 7850 2 GB OC Motherboard > MSI 970A-G43 AMD970A Chipset AMD 970 Ethernet > Realtek 8111E Audio > Realtek ALC887 Hi guys, I have AMD FX 6300 CPU and i am wondering if i can install combo update 10.10.2 on my yosemite zone. What steps are for AMD CPU after update? Should i rebuild cache after with kext wizard? I ask because there is a new kernel verison in 10.10.2 update, maybe cache rebuilding is a natural matter here, but i am newbie. I've already updated yosemite from appstore once and system not booted anymore. But it might be cause of appstore update. I need answers here, thank you in advance.
  3. Adobe Flash Installation Fail

    The problem with apps such as Adobe Flash, Steam and others may be fixed by rebuilding cache and repairing permissions after user creation. For root, this action is automatic. But i think that for every new created user account you need to manualy fix that. Just rebuild cache & repair permission with kext wizard & restart the system. If that fails, see this link: https://www.hackintosh.zone/file/806-amd-webkit-patched-1010-10101-yosemite-kernel/
×