kaoprado - Hackintosh Zone Jump to content

kaoprado

Members
  • Content count

    5
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About kaoprado

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Hey Guys! I have a Intel Graphics HD 3000 in a Sandy Bridge, by default is 64mb video, I install a modified kext with turn up to 1GB, but I want modify to enable 2GB, any suggest or modified kext. Thanks Guys, Specs: Motherboard: Sandy Bridge HM 65 Video: Intel HD 3000 Memory: 8GB DDR3 Intel Core i3 2,3GHZ
  2. Wifi TP Link 751ND

    Hey guys, I installed this kexts found in own site Tp-Link WN751ND V2 (kext+DSDT) (AR9287) V2 Problem: This kexts with fix install correct and work. But after few minutes the connection has lost. I can see the wifi networds, but when try Connect show the message "Connection Timout". If I reboot my pc working again few minutes and lost connection: Specs Motherboard: Asus P5GC MX 1333 Intel Dual Core 3,2 GHZ Wifi: PCI Express TP Link 751ND
  3. Hey Rachid What's your specs laptop. I've a Acer Aspire E5 571 but I can't get boot start, it's restart always. There's some flags to start boot? thanks!
  4. Hello guys, I'm trying to install VGA port using Intel HD 3000 but it's not working. Problem: I have internal LCD monitor laptop working 1366x768 with graphics acceleration. But when I connect the VGA cable not working. I tried install AppleIntelGraphicsSNB.kext modified and just working with external monitor VGA, internal LCD stay stop in screen boot. I wish that two options works. With my lcd working when I plug the VGA had two screen works. My specs: Proc. Intel Core I3 2,29 GHZ Memory: 6GB SDRAM DDR3 Video: Intel HD 3000 MotherBoard: Sandy Bridge HM 65 Laptop: Sony Vaio VPCEH30EB OS: Mavericks 10.9.5 _________________________________ Solved with kext attachment AppleIntelSNBGraphicsFB.kext.zip
  5. Hi guys, I installed the Mavericks OS 10.9 in my old laptop Semp Toshiba STI 1412 Infity and allright. Just wifi kexts and screen resolution not working. Any suggest? Info: Processador: Intel Core 2 Duo 2,4Ghz Memory: 4GB HD: Western 500GB Bugs: 1 - Video work only 1024x768, my monitor is 19,5pol (1600x900) 2 - Wifi not working, my adaptador is an Atheros AR8187B Suggests? Thanks 4 all.
×