Hafjell - Hackintosh Zone Jump to content

Hafjell

Members
  • Content count

    4
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hafjell

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. UPDATE 2: I have managed to make it work with GraphicsEnabler=N -f by unplugging my USB wifi antenna (but that is no problem as it is not compatible with OSX anyway) but booting is very slow (takes about 2 minutes). What can I do to speed things up? EDIT: Now it takes 40 seconds from pressing Enter on the boot screen until login screen appears, can this be optimized further or is this a normal boot time (without SSD)? I read something about deleting unnecessary kexts but am not completely sure what I can delete without breaking my system.
  2. Hi, I did not change any settings in the image, so I assume it is still the default one in the Yosemite Zone DMG Image (Chameleon). UPDATE: I have formatted my USB drive and re-copied the image and double-checked some BIOS settings. For some reason, I could perform the installation without any boot flags now and installation succeeded without the "Undefined Error 0". Nevertheless I still can't boot the OS in normal mode because I'm stuck at the HZ loading screen and after 20-30 min the screen signal turns off. In verbose mode, this is where it stops: https://i.imgur.com/bJjR4WP.jpg I also tried with dart=0 -f which results in a kernel panic.
  3. This is the result of only booting with -v: https://i.imgur.com/OgHAlOM.jpg This is /var/log/install.log: http://pastebin.com/rERp68jX Regarding my graphics driver, do I really need it? My screen resolution is fine.
  4. Hello, just installed Yosemite Zone 10.10 from Niresh USB image. The installation failed with "Undefined Error 0", yet still the OS is booting and working, but only if I boot with the following parameters: IGPEnabler=N GraphicsEnabler=N -x -v dart=0 UseKernelCache=N -f I assume that this is not how it is supposed to be. If I leave any of the options out, it will either result in an immediate kernel panic or a loading screen with the HackintoshZone logo and a progress bar loading extremely slow and stopping at ca. 50%. Here is my config: - CPU: Intel Core i5 4570 (4x3,2 GHz) - GPU: NVIDIA GTX760 - Board: Gigagbyte H87-HD3 BIOS Options: - VT-d disabled - xHCI auto - xHCI Hand-off enabled - EHCI Hand-off enabled What can I do to omit the parameters or at least apply them automatically without having to type them every time? Thanks!
×