mehoo463 - Hackintosh Zone Jump to content

mehoo463

Members
  • Content count

    3
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mehoo463

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Hi, I've installed Mavericks Niresh on Virtualbox per the tutorial here: http://www.macbreake...ith-niresh.html The installation went smoothly and the OS came up like a charm. Everything except one thing: I have no sound. I'm using a PreSonus Audiobox USB. According to the manufacturer this is a pre-certified device so there is not driver for it, should be plug and play. I have it set as a shared shared USB Device in VitrualBox settings and the OS seems to be detecting it. However the volume bar is greyed out and, of course, I'm not hearing anything. see pics: http://imgur.com/EGNWcaE http://imgur.com/61YdKMb http://imgur.com/BSwGAxO I'm not sure this is a problem with the Audiobox per se. I unplugged the Audiobox and put my speakers directly into my onboard soundcard, activated Audio in Virtual box, and booted. Then it didn't detect any sound output devices at all. I've tried installing with and without Audio kexts. I have downloaded, run, and installed "all-in-one Audio-solution/ Still no results. Any assistance would be greatly appreciated. I have seen other reports of the Presonus Audiobox working with this arrangement. SPECS: Intel Core i5-4590 eVGA Geforce 970 GTX Asus Z97-A Motherboard Intel i218-V Gigabit LAN (onbaord LAN) Realtek ALC892 (onboard Audio) Presonus Audiobox USB (External USB Audio, prefer to make this work) Windows 7 sp1 Virtual Box v4.3.22
  2. Hi, I've installed Mavericks Niresh on Virtualbox per the tutorial here: http://www.macbreake...ith-niresh.html The installation went smoothly and the OS came up like a charm. Everything except one thing: I have no sound. I'm using a PreSonus Audiobox USB. According to the manufacturer this is a pre-certified device so there is not driver for it, should be plug and play. I have it set as a shared shared USB Device in VitrualBox settings and the OS seems to be detecting it. However the volume bar is greyed out and, of course, I'm not hearing anything. see pics: http://imgur.com/EGNWcaE http://imgur.com/61YdKMb http://imgur.com/BSwGAxO http://imgur.com/kU912fl I'm not sure this is a problem with the Audiobox per se. I unplugged the Audiobox and put my speakers directly into my onboard soundcard, activated Audio in Virtual box, and booted. Then it didn't detect any sound output devices at all. I've tried installing with and without Audio kexts. I have downloaded, run, and installed "all-in-one Audio-solution/ Still no results. Any assistance would be greatly appreciated. I have seen other reports of the Presonus Audiobox working with this arrangement. SPECS: Intel Core i5-4590 eVGA Geforce 970 GTX Asus Z97-A Motherboard Intel i218-V Gigabit LAN (onbaord LAN) Realtek ALC892 (onboard Audio) Presonus Audiobox USB (External USB Audio, prefer to make this work) Windows 7 sp1 Virtual Box v4.3.22
  3. Hi, I've installed Mavericks Niresh on Virtualbox per the tutorial here: http://www.macbreaker.com/2014/05/os-x-mavericks-in-virtualbox-with-niresh.html The installation went smoothly and the OS came up like a charm. Everything except one thing: I have no sound. I'm using a PreSonus Audiobox USB. According to the manufacturer this is a pre-certified device so there is not driver for it, should be plug and play. I have it set as a shared shared USB Device in VitrualBox settings and the OS seems to be detecting it. However the volume bar is greyed out and, of course, I'm not hearing anything. see pics: http://imgur.com/EGNWcaE http://imgur.com/61YdKMb http://imgur.com/BSwGAxO I'm not sure this is a problem with the Audiobox per se. I unplugged the Audiobox and put my speakers directly into my onboard soundcard, activated Audio in Virtual box, and booted. Then it didn't detect any sound output devices at all. I've tried installing with and without Audio kexts. I have downloaded, run, and installed "all-in-one Audio-solution/ Still no results. Any assistance would be greatly appreciated. I have seen other reports of the Presonus Audiobox working with this arrangement. SPECS: Intel Core i5-4590 eVGA Geforce 970 GTX Asus Z97-A Motherboard Intel i218-V Gigabit LAN (onbaord LAN) Realtek ALC892 (onboard Audio) Presonus Audiobox USB (External USB Audio, prefer to make this work) Windows 7 sp1 Virtual Box v4.3.33
×