markbm - Hackintosh Zone Jump to content

markbm

Members
  • Content count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About markbm

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. I have a working hackintosh, but am still having an issue with my external speakers not showing up in output selections. I haven't been able to find a solution for in checking previous forum posts / searching on the internet and I was hoping someone could lead me in the right direction. Few things I've already tried with no luck: - re-installing Audio drivers for Realtek ALC898 codec using latest version of multibeast tool - plugging in speaker wires to front Audio output holes vs in the rear - gone through this video at which covers how to implement the fixes in this article at http://www.tonymacx86.com/Audio/67710-how-add-edit-dsdt-hdef-v2.htmlto see if this might be issue. What I found was that the HDEF text already existed in my current DSDT so I stopped, as they said if that text existed, then this fix will not help. My Hackintosh config is as follows: - OS - Yosemite Version 10.10.1 - CPU - 3.49 GHz Intel Core i7 - Memory - 16 GB 1600 MHz DDR3 - Graphic Card - NVIDIA GeForce GTX 560 Ti 1024 MB - Motherboard - Gigabyte GA-Z77X-UD5H - link to specs on website: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4139#sp - Audio Codec (from Gigabyte GA-Z77X-UD5H card) is Realtek ALC898 codec - Originally built using Unibeast and Multibeast Screenshot of current Audio outputs: http://screencast.com/t/hTVLdfqqdUAO I really appreciate your help on this, and am glad to answer any questions if you need more clarification.. Thanks in advance... Mark
×