muskogeee - Hackintosh Zone Jump to content

muskogeee

Members
  • Content count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About muskogeee

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hello, I've been trying to set up a VM running Mavericks on two different PCs with AMD FX CPUs, FX-4170, and FX-8350. I'm using VMware workstation 11 The procedure I follow creating the virtual machine is: Set install disk to Mavericks ISO Microsoft Windows - Windows 7 x64 as Guest Operating System (per many online tutorials) Firmware Type BIOS 1 processor 2 cores 2048 RAM NAT for Network LSI Logis SAS for I/O controller SATA disk type I run the boot flags "amdfx -v" Everything boots ok, I install the OS and the mouse works fine. Once the OS is installed and Niresh runs all of its post install things I can use the mouse and navigate perfectly fine. The problem comes when I restart or power off and power on the VM. Once I get back into the operating system the mouse is way off. If I have the cursor towards the left of the screen then the actual place it clicks is far to the left of the cursor. If I have it towards the right of the screen then the spot it clicks is far off to the right. This is the same for all 4 directions. This makes it almost impossible to navigate. I have tried changing the "Optimize mouse for games" setting to all 3 options to no avail. I just don't understand why it works perfectly well until I reboot. Does anyone have any insight?
×