Denster - Hackintosh Zone Jump to content

Denster

Members
  • Content count

    2
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Denster

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Video Issue

    @Brattila: Thanks for your response! Good advice to try another method.... I did. I gave up on trying to get the GTS 250 graphics working. I swapped it out for an 8800 GTS. The 8800 GTS "Just Works" lending more time for other endeavors...
  2. Video Issue

    FIRST: A shout out to everyone on the team here for your hard work and generosity sharing everything with us! Thanks a lot! I own a 2010 MacBook Pro, but I love building the hacks! Wondering if I can get a little help here... I've successfully installed Hackintosh Zone Yosemite... My problem is I can't get video without using the boot flag: nv_disable=1... Of course I just get a janky low res system when I get in.. If I boot with GraphicsEnabler=Yes, my monitor shuts off (lost signal) after grey apple boot screen.. If I boot with GraphicsEnabler=No I get a grey/white screen with no cursor after grey apple boot screen... I've tried several combinations of boot flags together: GraphicsEnabler=Yes/No, PCRootUID=0/1, npci=0x2000/3000 ---No Joy... Everything else is fine and video was fine on this card/system on snow leopard... MB: Asus P5QE GPU: BFG Tech Gforce GTS 250 1GB. I'll be happy to provide more info if necessary (I'm definitely green behind the ears when it comes to hackintosh --but otherwise very tech savvy) Thank you for any help! :-) Denster
×