fleu

Members
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fleu

  • Rank
    Member
  1. hello how did you do it searching for months how to do this especially the hdmi out. isn't working for me thanks
  2. check this topic https://www.hackintosh.zone/forums/topic/2207-clevo-w350stq-cant-boot-after-install/
  3. Ok I think i'ts going to be a long time till there's a solution for external monitor opn laptops Meanwhile i'm going to buy this http://www.club-3d.com/index.php/products/reader.en/product/usb-to-dvi-i-graphic-adapter.html thanks for the advice
  4. I think this could also work for azul https://www.hackintosh.zone/forums/topic/536-guide-for-enabling-vga-and-hdmi-in-intel-hd4000-gpu/
  5. ok got it to work the graphics card and now indeed lost my HDMI connection, looking it up
  6. thanks where can i find both Kext ? I find guides via internet wit mini display port but not with HDMI
  7. Hello pirikito2 I managed to install Mavericks on this PC (W230) with niresh. (standard don't install ANY graphic driver or the pc will not boot at all! also i put 'graphicsenabler=0'. Now I' am in mavericks but etherenet, graphics and sound won't work I tried all kext that i can find but none work. The ethernet is the basic RTL8167 so it's east to find kext but none of them work. Also getting the intel HD 4600 to work hasn't been a succes and i searched internet but couldn't find a solution. how did you get the sound and ethernet to work ? could you post the steps/ files you used? thanks spec: Intel® Core™ i7-4800MQ processor (22nm, 2.70GHz, DDR3L-1600MHz, 6MB L3 cache, TDP: 47W) Intel® HM87 Express Chipset NVIDIA® GeForce™ GTX 765M GPU / Intel® GMA HD GPU 4600 EVO SAMSUNG SATA 500 windows 7 EVO SAMUNG mSATA 120 OSX Realtek PCIe GBE Family Controller: (service: RTL8167) Via High Defenition Audio Realtek PCIE cardreader BisonCam NB pro
  8. this didn't work for me. Is it possible when installing too much different ethernet kext they conflict?
  9. those three also don't work for me how did you do the audio. surfed the web but didn't find a solution. tried al kext for network but no luck. is is maybe possible that different kext conflict and not work at al? my specs: Intel® Core™ i7-4800MQ processor (22nm, 2.70GHz, DDR3L-1600MHz, 6MB L3 cache, TDP: 47W) Intel® HM87 Express Chipset NVIDIA® GeForce™ GTX 765M GPU / Intel® GMA HD GPU 4600 EVO SAMSUNG SATA 500 windows 7 EVO SAMUNG mSATA 120 OSX Realtek PCIe GBE Family Controller: (service: RTL8167) Via High Defenition Audio Realtek PCIE cardreader BisonCam NB pro
  10. Had almost the same setup only with GT 8800. mountain lion worked like a charm. changed it for a laptop (see other post) and much harder to get it to work. grapics/ethernet /sound no luck. Almost jealous of your specs. I think you have to check wireless compatibality list on internet because many wifi adaptors don't work with mac.
  11. I think something is wrong with your video card drivers.Install it again and dont selec any graphic drivers. no intel, no nvidia, no ati no nothing. then you can booth normal i think
  12. what does it says your screen when you bot with -v?
  13. Specs: Intel® Core™ i7-4800MQ processor (22nm, 2.70GHz, DDR3L-1600MHz, 6MB L3 cache, TDP: 47W) Intel® HM87 Express Chipset NVIDIA® GeForce™ GTX 765M GPU / Intel® GMA HD GPU 4600 EVO SAMSUNG SATA 500 windows 7 EVO SAMUNG mSATA 120 OSX Realtek PCIe GBE Family Controller: (service: RTL8167) Via High Defenition Audio Realtek PCIE cardreader BisonCam NB pro full specs click here: http://www.lpc-digital.com/sager-np7330-features.html I managed to install Mavericks on this PC with unibeast and niresh. (standard don't install ANY graphic driver or the pc will not boot at all! also i put 'graphicsenabler=0'. Now I' am in mavericks but etherenet, graphics and sound won't work I tried all kext that i can find but none work. The ethernet is the basic RTL8167 so it's east to find kext but none of them work. Also getting the intel HD 4600 to work hasn't been a succes and i searched internet but couldn't find a solution. Any help Thanks! Tom
  14. so I deleted all the graphic drivers with new install so far so good no network, hardware graphics and sound but i can boot now into os! solved