TechFreak2516 - Hackintosh Zone Jump to content

TechFreak2516

Members
  • Content count

    2
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TechFreak2516

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. I am so fustrated right now you guys have NO idea!This Is EXTREMELY PISSING ME OFF!!I can't boot at all on my laptop.It's a gateway ne56r31u and I had the yosemite installer on a flash drive and I booted into the installer and it said after less than a minute left,Os x could not be installed on your computer.So I rebooted it and now EVERY single time I boot I see boot0ss: error every single time!!I CAN'T USE MY PC AT ALL!!!!!!!!I have tried booting into the usb and it won't boot it just shows this message.Please help I am begging everyone.PLEASE.I can still boot into bios but it is right after the gateway menu.I don't know what to do and can't boot into the usb.
  2. Yosemite Error During Installation

    So I have a custom built pc, the specs are: Intel core i5-4670 (non k version) Nvidia GeForce gtx 750 ti 2gb, 8gb ram 1tb hard drive partitioned 100gb for Mac. And I am using these boot commands into yosemite:/haswell nv_disable=1 xpcm-free -x -v and that is all.I have also tried cpus=1 but that gives me more issue.So right now the issue is it keeps coming up with (the last line) debugger not configured:hanging. With a bunch of text above it.when I fix it,which sometimes it'll work, when I install it after about 8 minutes into the installation,it will show the same message,could someone please help,I really want this hackintosh to work
×