_BEACH__ - Hackintosh Zone Jump to content

_BEACH__

Members
  • Content count

    7
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About _BEACH__

  • Rank
    Newbie
  1. Idk after that man, if you really want to just get any osx on there then try the 10.9 distro. It seemed to be more stable, for me at least.
  2. Same thing happened to me, try and reboot with -x -v -f. If it boots then your good, if not try running NPCI=0x3000 or NPCI=0x2000 with those other flags.
  3. Problema com placa de video GT 430

    Does it boot up? I'm having trouble understanding what the problem is. Is it outputting?
  4. Problem booting installer

    Try and use the 10.10 distro and see if the same problem applies, also have you tried taking the GPU out just to see it'll boot without?
  5. Try /AMD64 with NPCI=0x2000, if that doesn't work try /AMD64 with NPCI=0x3000.
  6. 10.10 9800GT Kernel Panic after install

    Update: tried PCIRootUID=1 and also 0, all the combinations with NPCI=0x3000 and NPCI=0x2000. No success.
  7. So im currently just running this GPU until I get my upgrade. But while im using it I hope to be able to get 10.10 working, i've gotten through the install, first boot, and even played with the graphics settings a little but im having trouble now getting it to boot. Heres my hardware: AMD FX-8320 Gigabyte 970A-D3 NVidia 9800GT 1GB and I think thats all ya need (running dual monitors 1680x1050) What i've done: Installed with the flags /amd64 nv_disable=1 npci=0x3000 Installed to my SSD booted in with -v -x npci=0x3000 nv_disable=1 installed nvidia web drivers from their site (this fixed nothing) booted into single user mode to try and get the GPU working fully ran "grafix backup all" and now I cant boot at all. Any help would be appreciated, Also heres a video of what is happening so that you can look: http://youtu.be/cw0ntlWjsro
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.