kappu - Hackintosh Zone Jump to content

kappu

Members
  • Content count

    4
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kappu

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Installation Issues With AMD

    After had so many trouble i decide to share my info . my MOBO : GA-78LMT-USB3 NVIDIA zotac 2gb vengeance 6 gb of ram or 8 gb im forgot Procesor : AMD FX install using transmac use yosemite 10.10 my flag : /amdfx npci=0x3000 GraphicsEnabler=No -v bootloader FixUSB and 0x3000 had trouble when restart after installed, and got blank screen : solution trying to verbose mode at USB -s -v then type grafix backup all problem apeared since im using PS/2 keyboard so i decide to stole keyboard from computer store and grab it hahahha the problem is not yet over, i had issue from bluetooth : solution go to verbose mode again at USB > -s -v npci=0x3000 then see this video https://www.youtube.com/watch?v=sYLTcd5TwGk go to verbose mode again at USB > -s -v npci=0x3000 then type EXIT and yep i was finnaly login into my mac for the 1st time.. thanks to all
  2. Installation Issues With AMD

    hey after instalation restart and loading apple logo, but after that my screen got blank, trying to safe mode but my keyboard stuck, wtf help me..
  3. after installing - restart and my apple Logo stuck at 50 % and then restart, how to fix it dude..?
  4. Installation Issues With AMD

    hi,, thanks for this, it works for me too , im newbie at hackintosh when 1st install i just get stuck on HDMI DVI problem.. this is solve my problem..
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.