sekicz - Hackintosh Zone Jump to content

sekicz

Members
  • Content count

    16
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sekicz

  • Rank
    Member
  • Birthday 06/26/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Czech Reublic
  1. Clean install of Yosemite wont reboot

    oh okay, i will try it.
  2. Clean install of Yosemite wont reboot

    Sorry, the pictures removed somehow, when I was editing the post. Login screen - stuck with loading cursor (-v -x -f nv_disable) Pictures with whitened MAC adress (-v) Last picture (-v EthernetBuiltIn=No) Now I copied via transmac from my win-notebook that kernel you posted, but I cant move it in terminal in installation because I dont know what is the name of installation volume since Yosemite Zone doesnt work and disk utility says /Volumes/Image Volume/ which doesnt work either.
  3. Clean install of Yosemite wont reboot

    I am stuck at this now. 10.10.5 with amd kernel updated, booting nv_disable=1 -v -x -f Regular boot gives me kernel panic. I used this kernel AMD Kernel Yosemite 10.10.5 [SSEPlus] V3 I will try the version you posted now.
  4. Clean install of Yosemite wont reboot

    Can I use this kernel on 10.10.5 or only .3 .4? //// Kernel is located in S/L/Kernels? Since I have only kernel.backup there and the amd kernel is just folder Kernels and kernel file in it.
  5. Clean install of Yosemite wont reboot

    I tried to install kiresh Yosemite with clover standart but I could not really get it working. At the moment I am running Yosemite 10.10.1 with web drivers with FullHD running, but It still have some issues.. 1. Finder is bugging somehow and I couldnt find any how-to solve it... Problem is when I open Finder that I cant click any folders or apps. I must hold left-click and mark something and open with right-click or two-click after I mark it, which is very annoying. Marking on desktop is working normally. 2. There was a problem with authorization of this Mac. When I wanted to log onto iCloud. MacPro4,1 in SMBios with week and random number filled in. I guess I will have to try more S/Ns. my ethernet port is eth0 and builtin. //realized that i forgot NVRam so i will give it a shot. 3. Graphics on log-in screen is messed up somehow (see the picture). Also Safari is a bit glitchy (Chrome is working fine...) - I cant load the youtube at all. I`d say graphics is little glitchy at all because even in chrome I have problems with fonts even when Chrome can play 1080p and 1440p videos with no problem...
  6. Clean install of Yosemite wont reboot

    I thought that it has to say that it is valid but not registered... anyway i don't know how to move to get the iCloud working lol
  7. Clean install of Yosemite wont reboot

    Yep, I found the EvoReboot and it works perfectly. Now I am back at Mavericks again, reboot, graphics and everything is working very well. (I had some troubles at Yosemite with graphics..) Now I am just struggling with icloud and imessages (i dont mention iTunes which stopped working after update to 12.12 version) - where I think I am stuck somewhere between invalid s/n and using chameleon as a bootloader - i have read that its better to use Clover but i dont have UEFI mb so idk. Everymac.com recognised my s/n as mac pro 4,1 but apple check says that it is not valid. I guess that i will have to try few generated keys (from chameleon wizard) tomorrow again, since the apple check thing has limited number of check per day i guess.
  8. Hello, so i get my basics together at Maverics but i had some problems with updates of Maverics and AMD kernels so I moved on to Yosemite. And the problem is that my computer will never reboot even at end of the installation. The loading circle just freezes and I cant move my mouse or turn off numlock... I have reboot fix checked in chameleon wizard but it does not help. PC specs: AMD Phenom II X4 940 ASUS Crosshair II Formula 4GB ram Gainward GTX260 thanks for your help and cheers
  9. GTX260 and working drivers

    Yeah I updated to Yosemite now, but I am struggling with the graphics again lol btw. the reboot fix is not working in my case
  10. GTX260 and working drivers

    Apparently OS X updated to latest build and it broke the kernel and it seems that kernel which worked on 10.9.0 and 10.9.5 (13F34) is now not working on 13F1911. And now I realize why, it is probably because i did not moved out old kernel and just copied the old over the new and maybe there stayed some files, i will try to copy it again.... edit: i did proper copying but it still gives the kernel panic, so i will probably make a clean install tomorrow
  11. GTX260 and working drivers

    I try to copy my backup kernel from updating to 10.9.5 sorry, my ipad is bugging on this page lol
  12. GTX260 and working drivers

    Could not get better screen. I guess some kext was replaced after updates, honestly I dont really know how many updates were there.
  13. GTX260 and working drivers

    Well I dont know, since i installed some updates for itunes and safari etc and now my pc restarts after showing bootflags in verbose mode...
  14. GTX260 and working drivers

    Yes it is working like a charm, i tried PCIRootUID once before but it didn`t work either, but now it works so thank you very much. Yeah, i click restart in system, the circle keep spinning for a while and then it freezes cant turn on num-lock or anything. I didn`t notice the restart fix, so i will try it. Last question, is it safe to update the chameleon bootloader just like that from wizard app from system?
  15. GTX260 and working drivers

    The output is, that OS X loaded in FullHD with my 260 loaded in Nvidia manager... But I am facing problem, that my computer freezes after while when I want to restart it... I suppose just to add PCIRoot and Graphics enabler in chameleon wizard? I tried only 720p video, but lauchpad and effects are working great.
×