Marlon420bud - Hackintosh Zone Jump to content

Marlon420bud

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Marlon420bud

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 09/28/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Netherlands
  1. USB not working after update

    What you can try is enabling echiacquire (sorry cant remember it 100%) and enabling it in your bios configuration, although i think it should do this automaticly when installing. This could fix it if not you could try looking into usbinjectall for sierra in google wich should also work. BTW: I suppose you got an intel cpu? Guess i cannot get the kernel to work properly.. i have amd so...
  2. USB not working after update

    Hey when i tryed to update to 12.4 (nvidia 1060 founders 6gb) i got allot of sandbox errors, could you elaborate wich customize options you changed and what you did after updating? did you put kexts in extra clover folder or in s/l/e also what kernel changes did you aply? i cant seem to rebuild te prelinked kernel because of probally my incompatible kernel i have an amda a8 8650 apu and i used the amd kernel on http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Patched_Kernels for 10.12.4 Sorry for being unable to help with clover ATM i am not home so i dont know all the options, i reccomend you write down what you try.. Good Luck Fellow pascall user Edit: my specs Main build: Mainboard: Asus A88X pro FM2+ socket Nvidia Geforce 1060 GTX 6GB Founders Edition amd a8 8650 APU 3300mhz (3800 turbo) 12 GB RAM (2X 4GB MUSHKIN 1333mhz) (2X 2GB CRUCIAL 1867mhz) Samsung ssd 120gb Toshiba 1tb hdd WD 250GB (pretty old) bios version 2603 x64
  3. OSXAPTIO2DRV error allocating

    I Managed to fix the problem of the installer being un able to find the kernel.amd For some reason the kernel was found in another directory called untitled directory (/system/library/kernels/untitled directory/kernel.amd) wich had to be (/system/library/kernels/kernel.amd) i used transmac with the usb itself (not the dmg ofc)and voila install completed.
  4. OSXAPTIO2DRV error allocating

    OSXAPTIO2DRV error allocating Hi, I have been trying to get siërra on my pc for a few days now and it just dont seem to work quite well, when i first started with only the created siërra usb, i had problems with osxaptio2drv allocating error etcetera, i found posts wich suggest i remove the file in the clover folder wich i was unable to do simply because i would not know how to proceed editting the siërra usb. So i went on and used a separate usb stick as clover bootloader made with bdutility for windows and modified the config.plist of clover to fix board version and add the required arguments Booting the pc from the CLOVER uefi usb made my system get to the installer fine everything working so far, but then when it says one minute remaining this is my config.plist i will make a few screens to hopefully clarify my terrible english My specs: Main build: Mainboard: Asus A88X pro FM2+ socket amd a8 8650 APU 3300mhz (3800 turbo) 12 GB RAM (2X 4GB MUSHKIN 1333mhz) (2X 2GB CRUCIAL 1867mhz) Samsung ssd 120gb Toshiba 1tb hdd WD 250GB (pretty old) bios version 2603 x64 NVIDIA Geforce gtx 1060 Founders Edition BTw My best gues is that when i use a seperate boot usb it doesnt find the kernel because it is looking in the clover/boot usb instead of the siërra usb I downloaded siërra Thursday evening by the way so i think it should be up to date here is the install log when i use a dedicated clover boot usb: log
×