pablacas - Hackintosh Zone Jump to content

pablacas

Members
  • Content count

    3
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pablacas

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    not that many
  1. Attempt 4 (legacy bios): +boot from usb +select the previous installation ( attempt 3) +High Sierra works! So High Sierra did install (altough it showed installation couldn't finish) but It din't install the boot loader correctly. I can access osx using the usb. What works: +Ethernet +Usbs 2.0 & 3.0sound work well. +Geekbench shows normal score. +Touch screen What doesn't -Intel hd graphics, shows like having 7mb of ram, diplays poor resolution. -Boot without usb How can I translate Enoch's configuration to Clover?
  2. Laptop acer v7 582pg, i54200u, 8gb ram, ssd 256gb, nvidia card Steps I have followed: +Create a bootable usb with transmac (windows), and restor niresh high sierra image. +bios: access to advanced bios ( in acer laptops pres fn+tab in bios to unlock menus ) disable vt-d disable secure boot disable serial port set to uefi Attempt 1 (uefi bios): +Clover boots from usb -it gets stuck as soon as I run high hackingtosh zone disk, the only info in the screen is ++++++++++++++++++++++++++++ I tried the following flags : -x nv_disable=Yes maxmem=4096 npci=0x3000 Attempt 2 (legacy bios): +boot to high sierra zone installer +erase disk -installation fails when it reaches the end ( error 0 ) Attempt 3 (legacy bios): +boot with flags -x npci=0x3000 ( this flags worked with yosemite zone ) -installation fails when it reaches the end ( error 0 ) -I remove the usb and restart the computer. Clover loads, i try to run from hdd but gets stuch inmediatly showing ++++++++++++++++++++++++++++ Any help would be much apreciated ( please consider I am a newbie, although I read the guides and I've been tinkering for a while I really dont understand what is happening under the hood )
  3. Sierra usbs not working on laptop acer v7 582pg Hi everybody! After installing Sierra zone usbs, webcam, and microphone are not working. ( wifi and intel 4400 either but that is less urgent ). Laptop hardware works almost out of the box on Yosemite Zone ( Unfortunatelly Xcode is a requirement ). Everytime I save clover configurator plist, even if I don't change anything, I get a system up time and doesn't boot anymore. Any help will be greatlty appreciated. More info: Laptop hardware is i54200u, gtx750m. Bios locked. For installation I boot from usb2.0 port with flags -x -v maxmem=4096 dart=0 it shows "waiting root device" message until I remove the usb device from the 2.0port and plug it into the 3.0 port and installation automatically resumes. I guess something is wrong with the usbs right from the start.
×