Vague - Hackintosh Zone Jump to content

Vague

Members
  • Content count

    6
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vague

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. PreSonus AUDIOBOX USB 96 Logic Pro X Issue I cant get my interface to show up on the audio interface selection list, I installed the mac driver for the interface from the PreSonus website but no luck does anyone know what the issue could be?
  2. WiFi keeps disconnecting

    Fixed* limited utorrent from downloading more than 200/kbs at a time, more than likely it's the cheap wifi adapter that can't handle the amount of data per second
  3. Maverick Freezing

    Managed to fix this issue just booted in safe mode -x -f, and I was able to finish off the installation and it was fine after that
  4. WiFi keeps disconnecting I just had bought the TL-WN725N TP-Link Wireless USB Adapter installed the Mac driver for it and everything was working fine but if I'm downloading from utorrent or downloading in general (big files) it disconnects me from my network and can't scan for any networks until I unplug the USB and put it back in... does anyone have an idea on how to fix this?
  5. Problems? Slow? Freeze? Take a look!!

    Where do I enter this? Or what do I download or install?
  6. Maverick Freezing

    Maverick Freezing i'm very new to all of this and I just finished installing mavericks OS on my PC and used the amd -v to start the installation and stuff after the long wait on the installation to finish when im setting up the mac preferences (ex. choosing what country you live in, user login info) my comp freezes after 30 seconds every time, i restart the comp and the moment I see the setup screen I have 30 seconds till it freezes again Specs 64-bit AMD FX Quad core 3.6 ghz I also have a graphics card but im not sure of which one (computer was given to me) Vengeance Ram x2 8gb (16gb) Gigabyte motherboard not sure which one exactly at the moment I don't know if having graphicenabler on makes a different or not but I forgot to mess with the settings before I selected which drive to install on, ive been seeing some stuff around about a bootflag? but I have no idea what that is or how to get it
×