LasseW - Hackintosh Zone Jump to content

LasseW

Members
  • Content count

    5
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LasseW

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    dk
  • Interests
    asda
  1. [REQUEST] TP Link WN851ND AR9227 // Sierra 10.12.5 Hey, Guys! I'm having trouble getting my wifi up and running on my system. I had it working just fine on Yosemite, but it seems the Kext, doesn't work on Sierra. I hope you can help me out! Card: TL-WN851ND WI1 chip1: Atheros AR9227 https://wikidevi.com/wiki/TP-LINK_TL-WN851ND
  2. ATHR: unknown locale: 809c Hey, guys! I'm' trying to run the Sierra installer, but I keep getting stuck at "ATHR: unknown locale: 809c" (when opening the installer) I have Yosemite installed atm. and it runs very well. I just need Sierra, to run on the latest software updates that require 10.12 Can you tell me what it is, or how to fix it? I'm booting with these boot flags: Default + npci=0x3000 DSDT=DSDT.fake + All boot flags checkboxes are unchecked, otherwise, it wouldn't boot at all. (strange??) System: - AMD fx 8210 - m5A99X EVO R2.0 - Ram: Kingston Hyper beast 8 GB - Gtx 660 Msi twin frozr 3 - 500gb HDD Picture: https://www.dropbox.com/s/jsl7lq4zp51460x/IMG_1867.JPG?dl=0
  3. graphics problem has been detected

    Dead link. can you give us a new one?
  4. Apps Crashing (Graphics) Hello Guys! I've spent the last three days, trying to get Yosemite installed on my pc. I’ve finally got it installed, but I'm still facing some problems. When I first got it installed, I'd always get the “A graphics problem has been detected” message. Somehow I managed to get rid of that, but it seems the same error keeps happening, just without the message Whenever I open Safari, App Store, or press certain buttons in apps, they always crash. I've installed the Nvidia cudadriver 6.5 btw. System: - AMD fx 8210 - m5A99X EVO R2.0 - Ram: Kingston Hyper beast 8 GB - Gtx 660 Msi twin frozr 3 - 500gb HDD This is the boot flags I've tried out, all with pretty much the same result -f -v npci=0x3000 -f -v npci=0x3000 nv_disable=1 nvda_drv=1 -f -v npci=0x3000 GraphicsEnabler=No -f -v npci=0x3000 nv_disable =1 Heres a video that shows you the full boot process, and the error as well. I hope you can help me out
  5. Apps Crashing (Graphics) Hello Guys! I've spent the last three days, trying to get Yosemite installed on my pc. I’ve finally got it installed, but I'm still facing some problems. When I first got it installed, I'd always get the “A graphics problem has been detected” message. Somehow I managed to get rid of that, but it seems the same error keeps happening, just without the message Whenever I open Safari, App Store, or press certain buttons in apps, they always crash. I've installed the Nvidia cudadriver 6.5 btw. System: - AMD fx 8210 - m5A99X EVO R2.0 - Ram: Kingston Hyper beast 8 GB - Gtx 660 Msi twin frozr 3 - 500gb HDD This is the boot flags I've tried out, all with pretty much the same result -f -v npci=0x3000 -f -v npci=0x3000 nv_disable=1 nvda_drv=1 -f -v npci=0x3000 GraphicsEnabler=No -f -v npci=0x3000 nv_disable =1 Heres a video that shows you the full boot process, and the error as well. I hope you can help me out (Correct link) -
×