ReluctantLoris - Hackintosh Jump to content

ReluctantLoris

Members
  • Content count

    10
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About ReluctantLoris

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Troubles with installation

    Ok so i'll try to install this again i guess.
  2. Troubles with installation

    Here it is
  3. Troubles with installation

    What should I use for videos, cl.ly? It says i shall download CloudApp for win.
  4. Troubles with installation

    @Niresh i solved that error and booted the system. I rebooted it and it's not booting anymore. I select macos from the bootloader, it starts a verbose boot and after a while the computer shuts down. Also i don't know what to do with graphics because it sets resolution to 800x600. I have a gtx750 maxwell and idk how to follow the guide you made because clover's window is too big for the resolution.
  5. Troubles with installation

    oh, ok i'll try
  6. Troubles with installation

    allright I didn't know that. However did you see sonething?
  7. Troubles with installation

    Ok i tried right now. It started the installer. I did tools>disks and i tried to format one of my hdds in macos format and it gave me error. Then the hdd vanished. I went on win10 to format the hdd and have it back. When i went back to the bootable usb it gave me error. Here's everything https://drive.google.com/folderview?id=1JYkmjHA4AOaCnBa_aqkXZTyste9MVd2S Edit: ok i tried to boot first the other partition of the usb (the not EFI one) and it got stuck like it did before. Now i booted the efi one and it's booting fine like before. I'm gonna check if i can initiate the hdd. Allright it booted and started some kind of configuration. I waited for it to end and I did a reboot. The problem is that the resolution is too low and i can't see properly Clover's window. What can I do?
  8. Troubles with installation

    @Niresh i forgot to say that that error was given because i have a Samsung M2 NVMe 960pro. I tried to remove it and it kinda worked but with a lot of bugs even during the installation. I can't remember everything clearly now cause it's been like 4 months ago
  9. Troubles with installation

    I'll try and answer in few hours.
  10. Troubles with installation

    Hi everybody! I'm trying to install MacOS Sierra on my pc. Here are it's components: Mobo: MSI z270 gaming pro carbon CPU: i7 7700k SSD: Samsung 960pro 512gb Cooler: Corsair Hydro H115i RAM: Corsair Vengeance 2x4gb 3200mhz PSU: EVGA superNOVA g2 850w Case: NZXT s340 When I try to boot it, this is what happens: https://drive.google.com/folderview?id=0BxBEcsO0MK86UEEtQXpSR2YxWms Can anyone help? Thanks
×