deejaystage - Hackintosh Zone Jump to content

deejaystage

Members
  • Content count

    16
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About deejaystage

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    build a machine
  1. Intel HD 520

    Did you find the solution? I have the same problem... Encontraste la solución? Tengo el mismo problema que tu amigo...
  2. Did you fix your issue? I have the same problem
  3. HD 630 shows 7MB vram

    did you find the solution?
  4. HD 630 shows 7MB vram

    Any idea more please?
  5. HD 630 shows 7MB vram

    I think I putted on the right place, no changes, same issue...
  6. HD 630 shows 7MB vram

    Do you mean edit in clover? Or edit with text editor?
  7. HD 630 shows 7MB vram

    Done, step by step, I still having 7 mb ram. I don't know what's happen with my system...
  8. HD 630 shows 7MB vram

    Update: no signal while updating, just after do sudo grafix replace all reboot and while the update was installing becomes in "no signal"
  9. HD 630 shows 7MB vram

    Yes, upgrade successful, after that no signal
  10. HD 630 shows 7MB vram

    I did it but the result was no signal in the monitor but the hdd still working (I listened it)
  11. HD 630 shows 7MB vram

    Hi! I reinstall everything from zero unchecking this box and the result is black screen
  12. HD 630 shows 7MB vram

    No my friend, when I installed high Sierra I let the box checked... So, do you know if that's the problem? Must I make a fresh installation without this option checked?
  13. HD 630 shows 7MB vram

    Hi! I did everything step by step, 10.13.2 installed, kext into correct place and IGFX to Primary in UEFI but no work... Yesterday I installed AppleIntelSKLGraphicsFramebuffer.kext and the system show the correct vram but it was imposible to normally boot, it causes a black screen, only was boot in safe mode. I deleted that kext and it was posible to boot normally but only with 7MB vram again. So, if you had another solution i will do it!! Thanks a lot!!
  14. HD 630 shows 7MB vram

    Of course! Asus H110M-D, I3 7100, chipset Intel H110, 4GB ram, Intel HD 630, 1920x1080 vga or HDMI, audio ALC887, LAN 8111H, 500GB WD caviar green, High Sierra 10.13 OS Last login: Thu Dec 28 10:50:32 on console iMac-de-kruger:~ kruger$ lspci -nn 00:00.0 Class [0600]: Device [8086:590f] (rev 06) 00:02.0 Class [0300]: Device [8086:5912] (rev 04) 00:14.0 Class [0c03]: Device [8086:a12f] (rev 31) 00:16.0 Class [0780]: Device [8086:a13a] (rev 31) 00:17.0 Class [0106]: Device [8086:a102] (rev 31) 00:1c.0 Class [0604]: Device [8086:a114] (rev f1) 00:1c.7 Class [0604]: Device [8086:a117] (rev f1) 00:1d.0 Class [0604]: Device [8086:a118] (rev f1) 00:1f.0 Class [0601]: Device [8086:a143] (rev 31) 00:1f.2 Class [0580]: Device [8086:a121] (rev 31) 00:1f.3 Class [0403]: Device [8086:a170] (rev 31) 00:1f.4 Class [0c05]: Device [8086:a123] (rev 31) 02:00.0 Class [0200]: Device [10ec:8168] (rev 15) iMac-de-kruger:~ kruger$ Thanks for your fast help!!
  15. HD 630 shows 7MB vram

    Hi guys! I can't work my graphic card, the system says: 7mb vram and everything goes very slowly, neither can to change resolution. I´ve used lilu.kext and inteligraphicsfixup.kext but nothing happens. Kaby Lake I3 Please, I need help Thanks in advance!
×