mohamed3ali - Hackintosh Zone Jump to content

mohamed3ali

Members
  • Content count

    4
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mohamed3ali

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Web dev/design
    Eletronics
  1. noting new after many years !! i just tried maveriks and yosemite (that i still have installed but without QE/CI) if any one have any working kext or a way to fix thins i'm still in
  2. Mac OS Version: Not Yet Set

    i'm having the same problem with my dell optiplex 330 i don't have access to a working Mac machine, so i wonder how can i fixit !
  3. Hello, I recently installed niresh os x 10,9 successfully, it was the 1st hackintosh that worked fine and boot up correctly after install, i have a dell studio 1558 (with a atheros wifi card and ATI Radeon DH 4500/5100 Series [vendor 0x1002, Dev 0x9553]) i tried many ways to get QE / CE but no success, i installed some kext sed they was working, by i end with an infinitely spinning icon with apple logo on screen i can boot and use correctly this os with GraphicsEnabled=no, but the 1024/768 resolution on widescreen is not comfortable to work with no i recovered my windows boot to get hibernation on windows until i fix this prob, and i use niresh usb installer to boot my os x and try any solution in find. if found this topic but don't know how to use it : http://www.insanelymac.com/forum/topic/253132-collection-ati-mobility-radeon-hd-tested-atiframebuffer-solution/#entry1684086 hope to get over this issue and move to wifi and it will be full functional
  4. same problem here, i already tried AtherosWiFiInjector.kext but nothing changed.
×