John Wilson - Hackintosh Zone Jump to content

John Wilson

Members
  • Content count

    10
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About John Wilson

  • Rank
    Member
  1. Thanks for the help, I think i have it now. It's installing as I type this. I used -v amd64 flags and it worked. I will note it hung at [AGPM Controller] Unknown Platform but after a few minutes the OSX installer started up. I was just misunderstanding how to put the flags in. I thought they all needed dash's in them.
  2. OK so I just tried a few releases of chameleon older and newer. One I am working with right now is v2.2 r2327 and I'm pretty much getting same results as before. after using the -v flag I can see it does not like my system being AMD. The distro I am using I got from Niresh12495 on KAT and is OSX-Niresh.dmg When I used transmac to apply the image it shows the drive in chameleon with no name and looks like this when selected. http://imgur.com/44U2Czf Using my MBP and Disk Utility I restored the same dmg image to another drive and it shows up with the name Niresh-Mavericks in chameleon and even has press enter to start up Darwin/x86 etc. This is how it looks when I put in the flags and hit enter. http://imgur.com/iCv7ZLt http://imgur.com/y1j7ipO The second image I posted only stays on screen a second and then the system restarts. Is there anything you think I am doing wrong here?
  3. AMD X6 1090T

    Hi there, I noticed you are running an extremely similar system to myself and I am having some issues getting it working on my system. I didn't have any DL DVD's so I have been trying to install through USB. I have been fallowing Deepacs USB instructions but haven't got very far beyond having a clover/chameleon boot disk. I have tried using different branded drives (Kingston,pny,lexar) without much luck. I restored the image using both my PC running transmac as well as my macbook with disk utility. Deepac said I should use chameleon over clover but I haven't got too far in that. I need to fond out how to use flags in chameleon. Just wondering if you had any insight to how you got as far as you have in regards to installation. Hopefully when I catch up we can find the soundcard issue and fix it for the both of us. I'll list my specs below. AMD PII 1055T 6x 2.8 ASUS M5A99X EVO 16gb Corsair Vengeance BFG 9800GTX+oc 1gb Sapphire HD4850 1gb CoolerMaster Silent M 1kw PSU Lite-on 12x Blu-ray burner Lite-on 24x DVD burner Vantec 9-1 card reader OCZ Vertex 2 60gb SSD windows 7 only 2tb WD for data only 2 1tb externals 250gb HDD empty and awaiting OSX
  4. Install chameleon on the drive with OSX on it? Are there any guides for doing so? I will still need to boot into clover first? I haven't played around with OSX86 in about 6 years so i'm trying to refresh myself here.
  5. this error with clover: http://oi39.tinypic.com/xencbr.jpg ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ After using my mac to install the image on my flash drive it showed up under clover and when i selected it i got the same/similar error as this person above had. Any idea why this is happening? Chameleon now only comes up with two odd squiggles on my screen and no error... PC specs: AMD PII 1055T 6x 2.8 ASUS M5A99X EVO 16gb Corsair Vengeance BFG 9800GTX+oc 1gb Sapphire HD4850 1gb CoolerMaster Silent M 1kw PSU Lite-on 12x Blu-ray burner Lite-on 24x DVD burner Vantec 9-1 card reader OCZ Vertex 2 60gb SSD windows 7 only 2tb WD for data only 2 1tb externals 250gb HDD empty and awaiting OSX I listed everything I thought may have a connection in some way. Also have an Ultra ChillTEC CPU cooler but that's not causing this lol EDIT: thinking about it, what are the chances having two video cards may be the issue?
  6. Disk manager doesn't tell me much.. Just lists my drive as 14.42gb of raw partition. transmac has a folder under my drive called OSX-Mavericks but lists no files. then i right click on the folder and go to properties it says: Volume type: Mac OS Extended (HFS+) Volume size: 5.1 GB (5,454,106,624 bytes) Free Space: 0 Bytes (0 bytes) But i can't view any files at all EDIT: I just plugged the drive into my MacBook and it also shows nothing on it but get info shows it is formatted for 5.45gb. and preview has a Niresh 12495 logo
  7. I made a Clover boot disk no problem at all. But I can't seem to get a working install drive on the go. I am using BDU V2 181b and the distro is Niresh Mavericks 10.9.0 ISO. I have tried 2 flash drives one 8gb and the other 16gb with no luck. Even when I format for mac first, then restore disk from image and wait for it to finish it acts like nothing is on the drive. Clover doesn't see the disk at all and Chameleon see's it but i get the same error as mentioned elsewhere here. Why is transmac not working for me? I'll give it another try on another flash drive, a 32gb this time.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.