ScottDal

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About ScottDal

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 05/22/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Glasgow, Scotland, United Kingdom
  • Interests
    Mac, Hackintosh, Apple.

Contact Methods

  • Skype
    ScottDal22
  1. I'm all outa ideas man, Fairly new to this myself. Hopefully @ Can guide you in the right direction. Best of luck!
  2. @Lam Calvin try using hp -x or just "-x" with nothing else. i done it on my hp laptop and used only "-x" and it worked.
  3. @ Here are my system info. Files attached.
  4. @Lam Calvin "hp" without the quotation marks, are you using "/hp"
  5. @Lucas Mateucci If you find anything let me know :-)
  6. @ Yes -v amd64 just reboots the system. -v amd also just reboots the system. They both get to this point. (See picture) and reboot. https://onedrive.live.com/redir?resid=73DFA4BFB4B8C017!149&authkey=!ACPNzdUrUSZzp18&v=3&ithint=photo%2c.jpg Also attached picture of Apple screen that you can get to by just using amd64. https://onedrive.live.com/redir?resid=73DFA4BFB4B8C017!150&authkey=!AHgChjftmJfTytY&v=3&ithint=photo%2c.jpg
  7. Hi, I'm fairly new to this and need a bit of help, I am trying to install Mavericks on my PC and the installer doesn't boot, The apple sign comes up then a small sign comes up in the middle of it (like a stop sign) and it just doesn't do anything. Motherboard - ASUS M3N78-VM Processor - AMD Athlon 64 x2 Dual Core 6000+ 3.10GHz Graphics Card - NVIDA GeForce GT220 1GB I have tried most flags such as -v -x cpus=1 GraphicsEnabler=No amd amd64 amdfx. Tried all of them. Also tried KernelCache=No I have no idea how to fix it, the installer wont even load up Thanks for any help in advance! Appreciated.