stanchiam - Hackintosh Zone Jump to content

stanchiam

Members
  • Content count

    8
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About stanchiam

  • Rank
    Newbie
  1. OS X Yosemite 10.10 MBR Patch

    how to use it?
  2. [Request] intel hd 4400 (mavericks)

    so far this is the best attempt yet http://www.insanelymac.com/forum/topic/297561-how-to-find-correct-ig-platform-id-of-my-video-card/
  3. Intel HD 4400 Screen Flickering

    not working, no idea how to make it work use fake ID and custom DSDT
  4. [Request] intel hd 4400 (mavericks)

    Hi Deepak, Can you share how to use Clover Bootloader and what need to be configure to make it work?
  5. [Request] intel hd 4400 (mavericks)

    Hi Deepak, am using the latest chameleon 2377 strangely before i update mavericks to 10.9.2 it detect as Intel HD Graphics 64mb shared memory after update it become Intel HD Graphics 7mb ioreg here http://tinyurl.com/okmdvmo Chipset Model: Intel HD Graphics Type: GPU Bus: Built-In VRAM (Total): 7 MB Vendor: Intel (0x8086) Device ID: 0x041e Revision ID: 0x0006 Kernel Extension Info: No Kext Loaded Displays: Display: Resolution: 1920 x 1080 Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes plist <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> ------- must be yes or else will not show as intel hd graphics <key>IntelAzulFB</key> <string>10</string> ------- test from 9-13, does not seems to matter whatever i changed, no effect <key>Graphics Mode</key> <string>1920x1080x32</string>
  6. [Request] intel hd 4400 (mavericks)

    i assume u use chamelon as azu is not for chimera what is your cpu and how u get it to work? for me there is no hardware acceleration at all
  7. Intel HD 4400 Screen Flickering

    so how is it? managed to get it working with full QE/CI ?
  8. [Request] intel hd 4400 (mavericks)

    i also have hd4400, intel i3-4130 the Vendor, Model and Version are 0x8086, 0x041e and 0x0006 using asus h81i-plus itx motherboard with the below added to chamelon <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> ------- must be yes or else will not show as intel hd graphics <key>IGPEnabler</key> <string>Yes</string> <key>IGPlatformID</key> <string>04260000</string> ------- does not seems to matter whatever i changed, no effect <key>IntelAzulFB</key> <string>10</string> ------- does not seems to matter whatever i changed, no effect <key>Graphics Mode</key> <string>1920x1080x32</string> it just show as intel hd graphics 64mb shared memory however it does not have hardware acceleration, something must be wrong with those settings anyone successfully get it to work with hardware acceleration please share the solution
×