Lairi Love Whyte

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lairi Love Whyte

  • Rank
    Newbie
  1. Thanks Tom & Aman, yes i will try to mimic your procedure. I get a message at boot that my Nvidia 'ID Device"-"Vendor ID" rom can't be loaded. In my system report Graphics/dispays Device does not show kext loaded. I don't think I made the kext correctly. Tom, Do your bluetooh, webcam function as well?
  2. Thank you Aman, for your response! I have audio and my external drive has shown up. I cant get to enable qe/ci. Ive read how to edit kext but all seems to be vague at how to obtain a kext and write device ID & vendor ID and string without going into terminal.
  3. No. once I got it up and running, I downloaded Slyerin which is a post install tool with everything you need (including bootloader) to configure how your osx will operate.
  4. I have same problem.... I have a Nvidia Geforce 9300 ge , ive tried so many times to edit a kext, cant find a step by step guide that I can understand, if anyone can help. id be very thankful .... Device ID: 0x06e0 & Vendor ID: 0x10de ....dont know what I'm doin wrong...is this all the info i need?
  5. Hi, I have similar PC, with similar problem....i somewhat solved it, realizing I didn't download a boot loader. So.. booting from the usb..I highlighted my osx drive & typed.... -v oramd -v GraphicsEnabler=No ... I'm a newbie too..just sharing what I went through...Hope this works!
  6. Greetings! My first successful install of 10.9 needs a few tweaks. I have followed you this far and I am very impressed with the outcome. There are still some things that I don't get and would be very appreciative if you could point me in the right direction. PROBLEM: After install, my webcam, mic, bluetooth and audio are not present. The display is present but not at any great potential. My iCloud is not functioning (I read it might do that). If anyone can help me with these (kexts) or enlighten me on how I can do it for myself, I would be so very thankful. PC: HP Pavillion Elite m9517c CPU: Phenom 9550 Quad (MAC say its a 2.2ghz quad-core Intel Xenon CHIPSET: GeForce 9100 MOTHERBOARD: Pegatron M2N78-LA GRAPHICS: Geforce 9300 GE (256mb) AUDIO: Alc 888c chipset HD I hope I gave enough info...Thank you in advanced!
  7. Having the same problem as above^^^please help! Thank you in advance!