khampson - Hackintosh Zone Jump to content

khampson

Members
  • Content count

    22
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About khampson

  • Rank
    Member
  1. Help with Gigabyte Z77M-D3H

    Hi bman1096 i have similar system to you its an ASUS P8Z77-v board with iCore 7 cpu i also had a issue when i first tried to install Mavericks. if its any help my issue was down to the onboard graphics and being lazy i disabled it and bought a radeon card, since then i have been tinkering i now have the onboard working and running 3 24" monitors i have full acceleration and can also airplay/mirror to Apple TV I got the onboard working by using these boot commands: GraphicsEnabler=Yes IGPEnabler=Yes IntelCapriFB=3 here is my org.chameleon.Boot.plist <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>Boot Banner</key> <string>No</string> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>Graphics Mode</key> <string>1920x1080x32</string> <key>GraphicsEnabler</key> <string>Yes</string> <key>Hide Partition</key> <string>hd(1,1) hd(2,2) hd(3,1) hd(4,1) hd(5,1) hd(6,1)</string> <key>IGPEnabler</key> <string>Yes</string> <key>IntelCapriFB</key> <string>3</string> <key>Kernel Flags</key> <string>npci=0x2000 dart=0</string> <key>Timeout</key> <string>2</string> </dict> </plist> Im no Hackintosh expert but in just 2 weeks i have mange to install mavericks on 3 different laptops and 5 different PC's the latest being a Dell Vostro 200 that does not even have a ACHI option in BIOS. There are a lot of resources and decent forums like this one around for anyone wanting to delve into the hackintosh world. i hope some of this info helps you Regards Kevan
  2. MacPwn Mavericks

    your Audio chip is ALC269 if you cannot find a kext for it the VoodooHDA will work for you
  3. MacPwn Mavericks

    HI litemint try booting with IntelCapriFB=3 for your HD3000 regards Kevan
  4. Hi I am also having this issue I have used the .DMG file created USB pc boots into installer allows me to partition SSD drive starts the install process gets all the way to @12 mins remaining I then get the dreaded yellow triangle saying install failed! I have also tried the ISO on a DL dvd does exactly the same thing. MY Specs Gigabyte GA-Z77-DS3H 16Gb Kingston 1600Mhz Ram 120 Gb Mushkin SSD Core i3-3220 any ideas? thanks Kevan
×