fresh - Hackintosh Zone Jump to content

fresh

Members
  • Content count

    2
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

fresh last won the day on May 13 2014

fresh had the most liked content!

Community Reputation

0 Neutral

About fresh

  • Rank
    Newbie
  1. cause I know there is bunch of info on the net; Still I suck at this so hard and also my case is pretty specific: The computer is HP ProBook 450 Laptop with Intel 4000 HD Graphics; Having an UEFI support or whatever that even means Just to assure you: yes, I tried booting directly from UEFI, the motherboard won't recognize it; Also, can't set the partition active; And for now, I think the EFI partition is gone somehow; Disk 0 Partitions: ------------------ System Reserved 101MB NTFS // Windows & BCD Handler Untitled 350 GB NTFS // this is C: of Windows DATA ~350 GB NTFS // NTFS (windows partition) Linux Swap 200 MB // From the last linux I had, might triple boot so I don't delete it yet Hackintosh 105GB HFS+ // Hackintosh containing EFI stuff Disk 1 Sometimes appear, I think this was my disk on key but after dealing with so many variables IDK LOL I have a Primary Windows 8 partition; I resized it and installed on the new partition OS X Yosemite; Now, (to my surprise) it worked and kept both working so I just installed easyBCD like I used to do in other computers but this one is getting tough on me. I think it's important to note that I want my Windows 8 as it is; I don't wanna touch it; Otherwise stuff would've been probably much easier, but if it isn't neccessery and it isn't cause I already logged into the OS X using external discs and No graphics kexts enabled. Now, apperantely I can't make the OS X partition main cause it's logical (even though when I created it it said Primary and even now when I'm in the virtual disk manager it says so...); So I reckoned using MBR wouldn't work pretty well, and as expected it didn't work at all; When I tried to use EasyBCD to boot to it somehow it just threw "Chain booting error"; So I tried using NeoGrub; It worked for a while but as soon as I needed to install drivers it all went to shit. So I had to reinstall Yosemite (I'm using the niresh distro but the problem is with the bootloaders rather than the distro itself, since I installed them after the installation ,seperately); Please, when offering some solution consider that every reinstall is very slow cause for some reason the My CD/DVD ROM is pretty damn slow; It takes over an hour to install; And about ten minutes for first boot, might be more if some kexts don't work and I have to disable some injections; So, at last what I have now is that only the EFI works; I just make easyBCD boot using the menu called by the IntelCDClover Bootloader which is an alternative iso I found cause the default was immidiately rebooting; Then from there I boot from file; Now I don't know what to do cause the bootloader won't update and I can't get the graphics to work; Tried installing Chimera but I think it installed MBR; Can't get to Chameleon; Clover is the only bootloader working, I can find on the harddisk; When trying to use NeoGrub it says: "Can't mount the selected partition" Like all the shitiest things and problems on one computer T_T Thanks for reading, I'd be pleased to hear from you some suggestions I'm pretty tired at this point
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.