Logan Ralston - Hackintosh Zone Jump to content

Logan Ralston

Members
  • Content count

    1
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Logan Ralston

  • Rank
    Newbie
  1. First things first, let me give my hardware: (This is UEFI and the computer is an ASUS K55A-DS71) CHIPSET: Intel Chief River CPU: Intel Core i7-3630QM - Ivy Bridge MEMORY: 8GB DDR3 SDRAM HDD: 750GB 5400 RPM GPU: Intel HD Graphics 400 Network Interface: Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter I followed the steps very precisely on the given guide on tonymacx86 for Clover on UEFI systems. I used my Macbook to use Clover and install Mavericks to the USB, along with Clover, but when I boot into Mac OS X USB it hangs on the grey screen that has NO loading icon spinning, or the beach ball. It just hangs there and does nothing, all that shows is the Apple. I used the kexts provided in the tutorial that are suggested to use. NOW, when I boot with using the option "with injected kexts", just a black screen with white text shows and the last two times are: "com.apple.AppleFSCompressionTypeZlib kmod start" && "com.apple.AppleFSCompressionType Dataless kmod start" It just hangs there as well, with those being the last two lines. I know for a fact that my settings in BIOS are correct and everything such as that, safeboot is turned "OFF". I was using the "config.plist" that came with Clover, but I tried this config.plist as well: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com...yList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>Boot</key> <dict> <key>Arguments</key> <string>npci=0x2000 -v slide=0</string> <key>Legacy</key> <string>LegacyBiosDefault</string> <key>Timeout</key> <integer>5</integer> <key>DefaultVolume</key> <string>Mac OS X</string> <key>Log</key> <false/> <key>Fast</key> <false/> <key>XMPDetection</key> <true/> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectSystemID</key> <false/> </dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>Inject</key> <dict> <key>Intel</key> <true/> <key>ATI</key> <false/> <key>NVidia</key> <false/> </dict> <key>DualLink</key> <integer>1</integer> </dict> <key>KernelAndKextPatches</key> <dict> <key>Debug</key> <false/> <key>KernelCpu</key> <false/> <key>AsusAICPUPM</key> <true/> <key>AppleRTC</key> <true/> </dict> <key>Devices</key> <dict> <key>Audio</key> <dict> <key>Inject</key> <string>No</string> </dict> <key>USB</key> <dict> <key>Inject</key> <true/> <key>FixOwnership</key> <false/> <key>AddClockID</key> <false/> </dict> </dict> <key>RtVariables</key> <dict> <key>MountEFI</key> <false/> <key>LogEveryBoot</key> <string>5</string> <key>LogLineCount</key> <integer>3000</integer> </dict> <key>ACPI</key> <dict> <key>smartUPS</key> <integer>1</integer> <key>SSDT</key> <dict> <key>Generate</key> <dict> <key>CStates</key> <true/> <key>PStates</key> <true/> </dict> </dict> </dict> <key>GUI</key> <dict> <key>TextOnly</key> <false/> <key>Theme</key> <string>black_green</string> <key>ScreenResolution</key> <string>1920x1080</string> <key>Mouse</key> <dict> <key>Enabled</key> <true/> <key>Speed</key> <integer>7</integer> <key>Mirror</key> <false/> <key>DoubleClick</key> <integer>500</integer> </dict> <key>Scan</key> <dict> <key>Entries</key> <true/> <key>Tool</key> <true/> <key>Legacy</key> <string>Last</string> </dict> <key>Custom</key> <dict> <key>NoCaches</key> <false/> </dict> </dict> </dict> </plist> If anyone could help me, please, please, please, do so. Thank you. What I'm mainly looking for is just a config.plist that would work or a solution to this problem, thank you, again!
×