rumcajz

Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rumcajz

  • Rank
    Newbie
  1. Good afternoon gentlemen! I've installed Niresh Maverics 10.9 using the dual Clover-USB + MacOS USB installer method. My laptop is a Dell Inspiron 15R 5521 Intel Core i5 with Intel HD 4000 64 MB graphics and 16 GB RAM. I have an issue with HDMI displaying garbage. Step by step what I do is: 1) Clover boot screen appears, I select options https://www.dropbox.com/s/q5wzf2a9isrmhck/2.jpg 2) Go to the Graphics Injector menu: https://www.dropbox.com/s/zf34661shbz7to0/3.jpg 3) Check "Inject EDID" and configure the rest as depicted: https://www.dropbox.com/s/nrbs3bukd1lrvi5/4.jpg 4) Maverics boots and the image is displayed only on the laptop's screen, the external display connected via HDMI remains blank. I see no kext is loaded for Intel HD 4000 and the amount of RAM reported is only 4 MB (on Windows 7 it shows 64 MB): https://www.dropbox.com/s/a3yruvqgaeevkah/5.jpg When I repeat this procedure without touching anything in the "Graphics Injector" menu, then what I get is HDMI displaying garbage while the laptop's screen remains blank: https://www.dropbox.com/s/gjob20uzeg68xe4/6.jpg Unplugging and plugging HDMI again does not fix the problem. I've already installed Niresh kexts from 10.9_Intel_HD_3000_&_HD_4000_Driver_,zip using Kext WIzard, but this changed nothing. I think these kexts are not even loaded, screenshot from step 4) shows that. I feel I'm close, but I am slowly getting tired and getting out of ideas on how to proceed, especially that I'm a beginner in the Mac world. Please help a borther out. What do I need to do to make HDMI work? Regards, Rumcajz