kristian ivanov

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kristian ivanov

  • Rank
    Newbie
  1. Enter your Boot Menu(probably with F12 or F9) and choose your USB drive to boot from
  2. You've changed the BOOT MODE, right? Your SATA controller need to be AHCI. UEFI and LEGACY boot is under Boot Mode in your BIOS settings. Try using another USB port or another USB drive.
  3. Check your boot mode! UEFI or Legacy! Try to boot in UEFI mode and select your flash drive from the boot menu. If it goes to the second boot device again try to boot into Legacy boot mode and select your flash drive from the boot menu! Write soon your result.
  4. Hello. I am trying to install Yosemite-Zone on my PC (CPU: Intel Core i3 3240 ivybridge; RAM: 12GB DDR3 1600Mhz Geil; GPU: Asus Nvidia GeForce GTX 970 Strix OC; HDD: 1TB Toshiba; Motherboard: Gigabyte B75M-D3V revision 2.0; Dual UEFI BIOS) and when I boot into Chamelion Boot Loader and press to boot from the Yosemite-Zone it start loading and then Hackintosh Zone flash for a moment then PC reboot. I've tried with -v bootflag and I saw that it successfully load and kexts and then it display this : Starting Darwin x86_64 BootArgs :root-dmg=file:///BaseSystem.dmg kext-dev-mode=1 -force64 achidisk=1 debug=8 darkwake=0 dmar=0 -v then PC restart!!! I DON'T KNOW WHY IS THIS BUT ON MY HP LAPTOP WHEN I BOOT WITH FLAG /hp IT BOOT TO INSTALLER BUT I WANT YOSEMITE-ZONE AND ON MY PC! PLEASE HELP! Thanks!