nihilprophet - Hackintosh Zone Jump to content

nihilprophet

Members
  • Content count

    2
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nihilprophet

  • Rank
    Newbie
  1. Cinebench GPU sıralaması bu şekilde; Güncelleme: Daha önce işe yaramamış olan "GraphicsEnabler=No" bootflag i ni bir daha denedim boot esnasında ve bu sefer grafik kartım 2GB olarak gözükmeye başladı ancak düşük performans sıkıntısı maalesef devam ediyor, yaptığım ikinci test te 42 FPS aldım, GTX460 nın skorunun falan altında bu rakam. Güncelleme 2:Pc yi restart edip usb den Mac OS X i bootfalg olmadan boot edince yine 0 mb vram gibi gözükmeye başladı, yeniden başlatıp "GraphicsEnabler=No" bootflag ini koydğumda hala 0 mb gözüküyor, o zaman neden çalıştı şimdi neden çalışmıyor hiç bir fikrim yok ancak düşük performans sorunu devam etmekte kurulum esnasında kullandığım rehber bu, aşağı yukarı aynı sisteme sahibiz bu arkadaşla ;http://linustechtips.com/main/topic/138853-just-got-myself-into-a-fully-working-hackintosh-amd-no-less/
  2. Kemal bey merhabalar, öncelikle Mac OS X i AMD tabanlı bilgisayarlara yükleyebilmek için verdiğiniz çabalardan doalyı teşekkür ederim(z) . Üstüne çalıştığımz projeler dolayısıyla Final Cut Pro X ve Logic Pro X gibi programlara sürekli ihtiyaç duyuyoruz. Yosemite' da ki daha çözülememiş olan bazı problemlerden dolayı Mavericks yüklemeye karar verdim ve sanırım büyük oranda başarılı oldum, aşağı yukarı herşey problemsiz çalışıyor sistemimi belirttikten sonra grafik kartıyla ilgili yaşadığım probleme geçeceğim. AMD FX-6300 Six-Core ASUS m5a97 r2.0 Gigabyte GTX770 4gb OC edition 8 gb ddr3 1600 mhz 500 Watt PSU Mac pro 2008 1,3 -Ethernet bağlantısındaki stabilite sıkıntısını internet te bulduğum bazı kext ler ile çözmeyi başardım gayet stabil şu an da; -Voodoo sayesinde ilk boot ta oluşan dip gürültüsünü de çözmüş bulunmaktayım . - USB 3.0 ların hepsi stabil bir şekilde çalışmakta. - Bootloader yüklemedim, Niresh distrosunun yüklü olduğu usb disk i sürekli olarak takılı ve o şekilde boot ediyorum her açılışta. İronik bir şekilde aslında Mac OS X tarafından direkt olarak tanınması gereken GTX 770 kartım tanınmadı en başta. Şu an da neresi olduğunu hatırlamadığım bir forumdan bulduğum KEXT ile tanıtmayı başardım ancak bu sefer de aşağıdaki screenshot ta olduğu gibi "vram 0 mb" olarak gözüküyor ve normalin çok çok altında performans alıyorum CINEBENCH OpenGL testinde 90 FPS civarında bir performans almam gerekirken aldığım performans 43 FPS civarında(screenshot aşağıda) . Technopat'ta açtığım forumda tavisye üzerine şuradaki iki KEXT i yükledim, bir değişim olmadığı gibi üstüne üstlük grafiklerde ciddi lag olmaya başladı örneğin Team Fortress 2 oynarken yağ gibi akan grafiklerde takılma problemi başladı. Bu konuda bana verebileceğiniz herhangi bir tavsiye var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
×